SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-SPANIA 18-26

Gheorghe Tadici l-a atacat dur pe selecționerul României după eșecul cu Spania: "Domnul Ryde ne încurcă!"

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 00:00

Fostul selecționer al României, Gheorghe Tadici, l-a atact dur pe suedezul Tomas Ryde după înfrîngerea cu Spania.

România a învins anul trecut, la Euro 2014, Spania cu 22-20, dar s-a clasat abia pe locul 9. Ibericele, în schimb, au jucat finala, cucerind medaliile de argint. "Tricolorele" le-au învins însă.

"De 9 ori am jucat cu Spania cît am fost antrenor principal și nu ne-a bătut niciodată", s-a lăudat Tadici la Dolce Sport. Tehnicianul de la Zalău a spus apoi direct.

"Am vorbit cu un oficial al federației şi i-am transmis că să-l trimită pe domnul antrenor acasă la el, în Suedia. Că ne încurcă! Ne încurcă și la time-out-uri, și în timpul jocului. Nu cer nici o demisie, dar să ne lase, să le lase pe fete în pace să joace ele ce știu, să nu le mai încurce. Poate așa ne calificăm și noi la Olimpiadă" a fost atacul lui Gheorghe Tadici.

Tadici a spus că înfrîngerea e una normală în condițiile în care suedezul Ryde a făcut experiențe în apărarea "tricoloră". "E consecința modului în care s-au apărat în zona centrală. Noi nu am avut apărători centrali, a făcut improvizații, a jucat cu Manea central, cu Szucs intermediar dreapta, acolo unde ea nu prea a jucat", a adăugat Tadici.

Tehnicianul mai crede în revenire. "Contez pe mobilizarea totală a fetelor la meciul din optimile de finală. Acela e meciul cel mai important". Condiția e însă aceea ca Ryde să nu se mai implice în pregătirea jocului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
807940796018170
Mihaela Panta  •  09 Decembrie 2015, 11:32

Da, caracterul de Tadici, care a dat tot timpul in ceilalti antrenori ai nationalei. Multe magarii a mai facut acest bosorog sovietic in gandire, prea putine au iesit la iveala (vezi http://www.gandul.info/sport-miscare/adriana-holhos-povesteste-cum-a-fost-trimisa-sa-lucreze-ca-secretara-de-gheorghe-tadici-si-cum-acesta-le-sugera-coechipierelor-sa-o-articuleze-8435395), cei din Zalau cred ca stiu mai multe despre el...

lapusneanul
lapusneanul  •  09 Decembrie 2015, 11:30
Postat de caminero pe 09 Decembrie 2015, 09:33

"Tadici a spus că înfrîngerea e una normală în condițiile în care suedezul Ryde a făcut experiențe în apărarea "tricoloră". " Da, băi fraiere, a făcut experimente, pentru că în noul format al competeţiei, îi dă mînă s-o facă, şi bine face. Calificarea în optimi e asigurată, rezultatele din grupe nu mai contează în fazele eliminatorii.

hahahahahaha...da jocul ? avem nevoie de atac in optimi ? cred ca indiferent cu cine jucam, o sa-i snopim ..hahahaha in repriza secunda o sa marcam , de data asta ,7 goluri...hahahahaha

919900191392885
Moldovan Dan  •  09 Decembrie 2015, 11:01

Exact domnule Tadici, ani de-a randul le-ati lasat pe fete sa joace ce vor ca oricum altceva NU stiti !!! In plus habar nu aveti sa cereti un time-out cand trebuie . Cu ce talente ati avut trebuia tot timpul sa fiti in top 3 asa ca incercam altceva ... deci ciocu' mic !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează