SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Gheorghe Tadici s-a supărat pe Cristina Neagu: "Ştiam că e la recuperare!"

Articol de - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 00:22

Selecţionerul Gheorghe Tadici a rămas surprins cînd a aflat că Neagu a venit în ţară. "Buducnost a cerut federaţiei să rămînă la recuperare", a spus antrenorul.

Cristina Neagu este singura jucătoare română angrenată în semifinalele Ligii Campionilor, la feminin. Buducnost Podgorica, echipa la care evoluează interul stînga al "naţionalei", e calificată în Final 4-ul Ligii, care va avea loc pe 3-4 mai, la Budapesta.

În aceste condiţii, campioana Muntenegrului a trimis o hîrtie la federaţia română prin care cere ca Neagu să fie învoită de la acţiunea echipei naţionale, pentru a rămîne la recuperare, la Podgorica.

"Narcisa Lecuşanu, vicepreşedinta federaţiei, mi-a transmis acest lucru, iar eu am fost de acord. E normal să rămînă la echipă, să se pregătească, au şanse să cîştige Liga", a declarat Tadici.

Numai că românca a venit în ţară în acelaşi timp în care coechipierele s-au prezentat la Baia Mare, la reunirea lotului. Neagu a declarat că va merge să se pregătească de mîine cu CSM Bucureşti, în condiţiile în care fosta sa antrenoare de la Oltchim, Mette Klit, îi va permite. "Nu e normal ce face. O să am o discuţie cu ea", a adăugat selecţionerul.

Victorie cu tineretul
"Naţionala" României, care se pregăteşte la Baia Mare, în aşteptarea meciurilor amicale cu Germania, din 28 şi 29 martie, a întîlnit ieri reprezentativa de tineret a ţării noastre, de care a trecut cu 38-27 (18-14). Azi, la Zalău, va avea loc meciul al doilea.

Selecţionerul Gheorghe Tadici are mari probleme de efectiv, după ce Buceschi s-a accidentat, iar Brădeanu a părăsit lotul din cauza unor probleme familiale. În locul lor a fost chemată, de la HCM Baia Mare, Laura Oltean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
minaur
minaur  •  23 Martie 2014, 23:05
Postat de raul4steaua pe 23 Martie 2014, 09:33

Tadici nu intelege ca el e un fel de nea Piti, toate jucatoarele bune si serioase fug de el ca de dracu, inca un antrenor de scoala veche care incearca sa oblige jucatoarele sa care roaba in loc sa le invete sa joace modern.

Gresesti in comparatia cu Piturca. L-ai vazut pe Piturca bruscand si jignind vreun jucator? Asa cum e el Piti are totusi un dram de decenta.

cosimon
cosimon  •  23 Martie 2014, 20:37

Daca omul asta ar avea un gram de bun simt, si-ar da seama ca jucatoarele s-au saturat de jignirile si de mojiciile lui si ar pleca. Se tine cu dinti de postul asta de zici ca handbalul a inceput si s-a sfarsit cu el. Eu unul m-am saturat deja sa mai scriu pe seama lui, sper sa plece dupa meciul cu Belarus si sa nu ne mai prinda Europeanul din decembrie cu el pe banca.

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Martie 2014, 15:58

mult fum pt..nimic,clubul si-a facut datoria si a instiintat federatia ..ceva normal ,nimeni nu risca o accidentare cu o luna inainte (cristina conteaza destul in jocul echipei)intr-un joc amical...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează