SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL DE LA BUSAN

Gloria Bistrița, prima victorie în Coreea de Sud

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 12:52

Aflată în turneu în Asia, Gloria Bistrița a învins echipa daneză Ringkobing. În primul meci a pierdut însă în fața Angolei.

Gloria Bistrița a înregistrat prima victorie la turneul de la Busan ( Coreea de Sud), 32-22 pe Ringkobing Handbold (Danemarca), echipă care a retrogradat sezonul trecut în al doilea eșalon.

Natalia Vasileuskaia, interul dreapta venit de la campioana SCM Rm. Vâlcea, a fost golgeterul ardelencelor cu 5 reușite, alături de tânăra Silvia Szabo. Celelalte marcatoare are Gloriei: Laura Pristăvița 4, Magdalena Paraschiv 3, Valentina Ardean Elisei 3, Teodora Bloj 3, Daniela Todor 2, Daniela Rațiu 2, Nicoleta Dincă 1, MariaȚânc 1, Diana Șamanț 1, Dziyana Ilina 1, Andra Moroianu 1.

„Am fost mult mai concentrati pe faza de finalizare. Am reuşit să marcăm aproape la orice ocazie clară pe care ne-am creeat-o şi mā bucur cā evolutia scorului a fost una care să-mi permită să folosesc tot lotul. Multe momente bune şi pe faza de apărare. Sper ca jocul nostru să arate din ce în ce mai bine!” antrenorul Horațiu Pașca.

În meciul de debut în Coreea de Sud, Gloria Bistrița pierduse în fața reprezentativei Angolei, 20-28. Următorul meci al ardelencelor se va disputa contra rusoaicelor de la Zvezda Zvanigorod pe 9 august.

VEZI ȘI:

Ambros Martin este noul selecționer al Rusiei! L-a înlocuit pe legendarul Evgeny Trefilov

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează