SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Gloria Buzău, echipa care a chinuit CSM-ul, a pierdut categoric cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Națională

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 20:34

SCM Rm. Vâlcea a câștigat a câștigat azi al 13-lea meci consecutiv în Liga Națională, 29-22 cu nou-promovata Gloria Buzău, formație care a chinuit-o serios pe CSM București.

Echipa care nu demult a chinuit la București pe CSM, campioana înscriind ultimele patru goluri ale partidei, revenind de la 23-26, pentru a câștiga cu 27-26! nu a mai dat emoții și vâlcencelor.

SCM Rm. Vâlcea și-a ținut partenera la distanță tot timpul, a condus cu 13-10 la pauză, iar în partea a doua s-a desprins decisiv. Evoluție excelentă pentru câteva dintre jucătoarele liderului, toate însă "straniere": Alicia Fraga Fernandez, Natalia Vasileuskaia, Samara da Silva. Buzăul a contat, în primul rând, pe bielorusa Dziana Ilina și pe Alina Ilie, interul dreapta, fosta campioană mondială de junioare.

Tot în etapa a 14-a, duminică, Minaur Baia Mare a învins la Galați, 19-18, cu CSM, iar Corona Brașov a surclasat pe Universitatea Cluj, 34-27.
SCM Rm. Vâlcea rămâne lider cu 39 de puncte, cu 3 peste CSM București și cu 16 peste Măgura Cisnădie, a treia clasată. Continuă lupta de la distanță între Vâlcea și CSM București, care ar putea fi stabilită definitiv în jocul direct, din etapa a 18-a, peste 4 etape, pe 13 martie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
869213933152328
Popescu George  •  28 Ianuarie 2019, 10:37

din ce am vazut eu, Buzaul e un fel de FCSB.. adica nu este o echipa inca ci doar cateva individualitati , fiecare joaca ce stie iar in aparare sunt ..p'acolo.... am vazut si la cm masculin ca apararile fac legea..

ceaiuri
ceaiuri  •  27 Ianuarie 2019, 23:16

buzaul a facut un joc bun(oltencele dupa 3meciuri incep sa joace ce trebuie)au un int dr ce o sa faca pasul spre un transfer la o echipa mai mare,valcea o echipa fara nume dar cu jucatoare ce form o echipa redutabila(glibko nu a mers dar a fost ok vieira,iberica intodeauna cu pase de geniu,bielorusa cu cele mai multe goluri,pivotii mai slabi azi,florica inca in vacanta)care pe 3 martie pot sa-si faca cel mai frumos cadou

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Ianuarie 2019, 21:41

gloria buzau a "chinuit "csm deoarece bucurestencele au cumparat o junioara de 16 ani de la buzau...deci, meciul trebuia sa se termine cu victoria buzaului, numai ca strainezele :) de la csm nu au stiut...:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează