SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Gogîrlă face minuni la Ploieşti: după Cluj a bătut şi Zalăul

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 18:56

Fosta mare jucătoare a preluat pe CSM Ploieşti pe cînd avea un singur punct în clasament. Acum are nouă


CSM Ploieşti, formaţia antrenată de Simona Gogîrlă, a învins vineri seara cu 20-19 pe HC Zalău, echipa pregătită de selecţionerul României, Gheorghe Tadici. Echipa din Ploieşti este marea surpriză a returului de campionat, reuşind să treacă acum de finalista Cupei EHF după ce acum două etape învinsese şi pe Jolidon Cluj, vicecampioana României.

Ploieştiul a condus în permanenţă, chiar şi la 5 goluri diferenţă. Oaspetele şi-au îngreunat misiunea după ce antrenorul Gheorghe Tadici a primit cartonaşul roşu în minutul 29. Arbitrele Ana Maria Duţă şi Diana Florescu nu au acceptat protestele energice ale selecţionerului, trimiţîndu-l în tribune.

Fărp Tadici pe bancă, Zalăul a jucat mai bine, a egalat în minutul 54, la 18-18, dar Ploieştiul a reuşit în final, cu mari emoţii, să cîştige.
Deşi a luat echipa prahoveană în luna octombrie, cînd avea un singur punct în clasament, Simona Gogîrlă a readus echipa pe linia de plutire. CSM Ploieşti are acum 9 puncte în clasament şi e la şase puncte distanţă de Danubius Galaţi, locul 11.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
snagov
snagov  •  23 Februarie 2013, 11:13

Bravo Simona !!! Felicitari.Faci treaba super la Ploiesti.Felicitari tie si fetelor de acolo. E greu sa fi in pielea lui Tadici. Sa te bata fosta ta jucatoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează