SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORŢI

Grupă grea » România nu a avut noroc la tragerea la sorţi: luptăm cu Germania şi Ungaria la Mondiale

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 20:30

România va juca la Campionatele Mondiale din Serbia de la finalul anului cu Germania, Ungaria, Cehia, Tunisia şi Australia.

"Naţionala" feminină şi-a aflat ieri viitorul sau cel puţin pe cel din decembrie. Ieri, a avut loc tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului Mondial din Serbia, care se va desfăşura între 6-22 decembrie.

România a făcut parte din a treia urnă valorică la tragerea la sorţi şi a fost repartizată în grupa D alături de Germania, de Ungaria, de Cehia, de Tunisia şi de Australia. "Avem o grupă dificilă, aş fi preferat grupa A sau C, dacă nu s-a putut grupa B pentru că a ales-o Serbia, dar asta a fost tragerea la sorţi, nu avem ce face, a spus pentru Mediafax Gheorghe Tadici.

În opinia antrenorului, favorită în această grupă este Germania. În faza următoare merg mai departe primele patru echipe. "Cred că Germania este favorita la prima poziţie în grupă. Pentru noi ar fi ideal să fim pe primul loc, dar avînd în vedere că merg în optimi primele patru clasate după meciurile din grupă, cred că locul 2, sau maximum locul 3, ar trebui să atingem, pentru a avea şansă pe culoar mai departe. Avem 7-8 debutante în echipa naţională, încă 4-5 jucătoare din lotul B sînt pregătite să treacă în lotul lărgit de Mondiale, nu va fi deloc uşor", a explicat Gheorghe Tadici. În 2011, la CM din Brazilia, România a ocupat locul 13.

Grupele CM 2013
Grupa A: Franţa, Muntenegru, Olanda, Coreea de Sud, Congo, Republica Dominicană
Grupa B: Serbia, Danemarca, Brazilia, China, Japonia, Algeria
Grupa C: Angola, Norvegia, Polonia, Spania, Argentina, Paraguay
Grupa D: România, Ungaria, Germania, Cehia, Tunisia, Australia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
oakland
oakland  •  29 Iunie 2013, 16:50

Mare lucru. Lasă că am avut noroc la europene cu Muntenegru și Rusia.

emalexandru
emalexandru  •  17 Iunie 2013, 16:00

Tot traditionala "maghiarofilie"va face sa nu respectati realitatea(ordinea rezultata din urnele valorice,cat si cea a favoritelor),de puneti mereu Germania in fata Ungariei?! Sau poate v-a influentat in asa mare masura parerea academicianului Gh.Tadici?

stefan_ardeleanu
stefan_ardeleanu  •  16 Iunie 2013, 20:16

Oare joaca tot la Vrsac. At fi tare bine am avea un mare avantaj sala a fost plina de ronmani anu trecut. \majoritatea aia cu sindromul olthcim pe care vad ca deja e din ce in ce mai multa lume care o blameaza. Eu nu sunt valcean apropo si sunt cat se poate de obiectiv, cine venea ca suporter era de la acekl sindrom oltchim

Vezi toate comentariile (8)
Comentează