SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR-CSM BUCUREȘTI 36-27

GYOR - CSM BUCUREȘTI // OPINIE GSP Analiză DURĂ a lui Marian Ursescu după dezastrul din Liga Campionilor » Noapte bună, CSM!

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 23:44

Campioana României s-a prezentat lamentabil la primul meci în Liga Campionilor din 2019. A primit 36 de goluri în condițiile în care cea mai bună jucătoare a sa a fost portarul Jelena Grubisici!

Campioana Europei nu a avut nici o emoție în a-și trece în cont victoria cu CSM București, în primul meci din grupa principală 2, în 2019. Gyor și-a dominat adversara la toate capitolele. Este a patra înfrângere consecutivă pentru CSM la Gyor, un teren pe care se câștigă foarte greu.

CSM București a trebuit să se descurce fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic. Și s-a dovedit încă o dată Neagu-dependența. Nu același lucru se întâmplă la Gyor, echipă care joacă de un sezon și jumătate fără cea mai bună jucătoare a ei, Nora Mork, și de câteva meciuri și fără "stâlpul" apărării, Eduarda Amorim. Aseară a lipsit și Anita Gorbicz, sufletul echipei alb-verzi. Dar Gyor s-a descurcat minunat. A profitat de fiecare greșeală a adversarelor și a jucat mult mai mult cu inima decât CSM.

A fost continuarea normală a evoluțiilor slabe din campionatul României. HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici, înscrisese acum câteva zile, în poarta campioanei, tot 36 de goluri!

Pintea 9 goluri din 9 aruncări!

Crina Pintea a fost omul meciului pentru Gyor. A intrat în minutul 15, iar în 10 minute a marcat de 6 ori. A fost imposibil pentru apărarea visătoare a bucureștencelor, să o oprească. A terminat meciul cu 9 reușite și cu o evoluție spectaculoasă. A arătat poate, că nu degeaba, Gyor a plătit 50.000 de euro să o aducă de la Paris, în această iarnă, lucru pe care CSM București nu l-a făcut.

CSM, echipa cu al doilea buget din Liga Campionilor, nu arată asta și pe teren, în momentul de față. Iar dacă evoluțiile vor continua în aceeași manieră, CSM are șanse mici să ajungă în Final 4.

Aseară, cea mai bună jucătoare de la CSM, a fost portarul Jelena Grubisici, care a avut 15 intervenții. Dacă nu ar fi fost croata, CSM ar fi primit, probabil, peste 40 de goluri. Andrea Lekici a încercat și ea să facă multe pe teren, dar nu a avut cu cine.

Și a terminat meciul greșind și ea foarte mult. Asta pentru că CSM a avut în teren multe "mâini moarte", jucătoare care nu-și arată valoarea de Liga Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cj666
cj666  •  27 Ianuarie 2019, 18:15
Postat de Adrian Popescu pe 27 Ianuarie 2019, 15:29

Parerea unui om care poate scrie astfel de laudatio pentru doua jucatoate maghiare cum este cazul dvs nu reprezinta obiectivitatea necesara pentru noul sef al Sectiei Sporturi. Cand o sa o tratati pe Cristina Neagu c 50 la suta din masura folosita pentru Gorbitz o sa fiti respectat in handbal. Pozitia pe care directorul editorial al trustului v- a cocotat vremelnic nu o meritati

Iarta-ma, dar daca prostia ar durea... apropos, ai vazut unguri si altfel decat la televizor?

liviuco
liviuco  •  27 Ianuarie 2019, 16:53
Postat de Wlm Shkspr pe 27 Ianuarie 2019, 01:33

Csm este modelul echipei care este antrenata si condusa haotic. Antrenorii au fost schimbati prea des si au fost aproape toti nepotriviti! Jucatoarele se complac in suficienta si nu-si arata valoarea! Pacat de bani, in timp ce bucurestenii stau in frig si-n zapada pana-n gât pentru ca primaria isi dovedeste incompetenta crasă. Rusine!

Prietene,Wlm ,tu unde locuiesti?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  27 Ianuarie 2019, 15:29

Parerea unui om care poate scrie astfel de laudatio pentru doua jucatoate maghiare cum este cazul dvs nu reprezinta obiectivitatea necesara pentru noul sef al Sectiei Sporturi. Cand o sa o tratati pe Cristina Neagu c 50 la suta din masura folosita pentru Gorbitz o sa fiti respectat in handbal. Pozitia pe care directorul editorial al trustului v- a cocotat vremelnic nu o meritati

Vezi toate comentariile (5)
Comentează