SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

Gyor plătește o sumă importantă pentru o jucătoare de bază a României » Prestația din debutul de la EURO i-a convins pe maghiari

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 15:45

Pivotul Crina Pintea (28 de ani) a fost una dintre cele mai bune jucătoare în victoria obținută de România contra Cehiei, scor 31-28, în partida de debut la EURO 2018. Acum este dorită de Gyor, campioana Europei, care pune la bătaie 50.000 de euro pentru a o transfera.

  • Germania - România se joacă luni, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1

Crina Pintea continuă evoluţiile extraordinare din ultimul timp. Cel mai bun pivot în campionatul Franţei în sezonul trecut, românca e acum golgeterul formaţiei sale, Issy Paris.

Contra Cehiei, Crina a marcat de cinci ori, a scos trei aruncări de la 7 metri, plus două eliminări de două minute. A fost exasperantă pentru apărarea adversă!

În lumea handbalului se vorbeşte că Gyor, campioana Europei, e cu ochii pe ea. Chiar dacă pe acest post o are pe Kari Brattset, norvegiancă, Gyor o vrea pe Pintea. Şi o vrea imediat după Campionatul European. Issy Paris, clubul Crinei, ar fi dispus să se despartă de româncă, dar numai pentru o sumă consistentă. Se vorbeşte de 50.000 de euro!

"Nu vreau să discut despre asta. Îmi doresc doar să rămân concentrată la Campionatul European. Sigur că, orice jucătoare îşi doreşte să joace la un club cât mai bun şi ar fi ceva frumos pentru mine. Repet, acum nu mă gândesc la asta, la finalul turneului o să vă confirm sau nu", a comentat Crina Pintea.

Au fost mai multe echipe care au dorit-o şi în vara trecută, printre acestea fiind CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea. Issy Paris a cerut însă atunci 40.000 de euro. Acum când evoluţiile Crinei au crescut, suma s-a mărit şi ea. 

Cunoaşte bine Germania

Crina Pintea a jucat la Thuringer, campioana de atunci a Germaniei, înainte de a trece în Franţa. Cunoaşte foarte bine potenţialul nemţoaicelor. "Au crescut foarte mult în ultimul timp, au acumulat experienţă. Nu o să ne fie uşor cu ele. Noi suntem însă cele care trebuie să jucăm, totul depinde numai de noi", crede Crina.

Vezi și:

Neagu și Pintea, exasperante: "Ne-am pregătit o săptămână să le blocăm și au făcut ce au vrut"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
2167471106649908
Bozori Tiborné  •  03 Decembrie 2018, 18:30
Postat de adina.sorina pe 02 Decembrie 2018, 18:08

Sa-ti fie rusine Crina daca poti sa joci pt Gyor , sa canti imnul ungariei. Cristina Neagu niciodata nu a acceptat asa o umilinta sa joace pt gyor. In loc sa vii la CSM Bucuresti , sa castigi cupa pt tara noastra te duci la aia care se urineaza pe romani. Sa-ti fie rusine , asa patrioata! Poti sa iei si bataie de la toate echipele , cu una ca tine in nationala nici nu mai am chef sa vad Romania jucand.

Győr never wanted to Neagu... ( an Eto-fan)

2167471106649908
Bozori Tiborné  •  03 Decembrie 2018, 18:28
Postat de adina.sorina pe 02 Decembrie 2018, 23:26

In fiecare an Cristina a avut oferta de la Gyor . Dar ea a declarat ca nu ar putea juca pt o echipa din ungaria( Cristina este o persoana care isi iubeste patria mai mult decat oricine.) Si bine face , avand in vedere cat de tare ne urasc ungurii. La gyor se canta imnul ungariei inainte de fiecare meci , chiar daca esti norvegianca etc , trebuie sa le canti imnul. Si apoi cum poti sa joci tu sa te lupti pt o echipa din ungaria cand csm bucuresti echipa din patria ta te doreste in lot si lupta pt aceiasi cupa. Rusine asa patriotism. Dar se pare ca moldovenii nu sunt patrioti indiferent pe ce mal al prutului sunt nascuti. Nu-si iubesc patria , oricare alta este mai buna si isi denigreaza neamul.

Győr never wanted to Neagu... ( an Eto-fan)

luisharcsa
luisharcsa  •  03 Decembrie 2018, 14:10
Postat de adina.sorina pe 03 Decembrie 2018, 08:15

Mai luisharcsa, Daca asta-i singura ta replica demna de nivelul tau intelectual, n'ai decat sa-ti continui activitatea la Buda sau la pesta. Ca asta gandesti - asta meriti. Cu stima si respect!

Esti plina de ura. Ai vrea sa ti se vorbeasca frumos? Nu meriti. Pacat ca am fost moderat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează