SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Handbal din suflet » Jucătoarele Oltchimului, din trei generaţii diferite, vor evolua într-un meci caritabil

Maria Torok (în albastru) şi sora sa, Edith Matei, vor fi pe teren la meciul caritabil de mîine Foto:
Maria Torok (în albastru) şi sora sa, Edith Matei, vor fi pe teren la meciul caritabil de mîine Foto:

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 22:25

Campioanele din trei generaţii vor juca mîine, la Rm. Vîlcea, un meci caritabil, fondurile strînse din încasări fiind donate pentru ajutorarea copiilor cu autism

Jucătoarele Oltchimului, din trei generaţii diferite, vor evolua mîine, de la ora 17:30, la Rm. Vîlcea, un meci caritabil, fondurile strînse din vînzarea biletelor urmînd să fie donate Centrului de servicii terapeutice pentru copii cu autism Mara.

"E o întîlnire pe care o jucăm din tot sufletul. Putem şi noi astfel să alinăm într-un fel suferinţa unor copii", a declarat Oana Manea, căpitanul actual al Oltchimului. Semifinalista Ligii Campionilor, echipa pregătită de Radu Voina, cu Manea, Elisei, Tolnai, Nechita, Brădeanu, Meiroşu, Ozel şi celelalte "galactice", va întîlni o echipă formată din foste mari glorii. Între numele prezente la meciul de caritate se vor afla Maria Torok, Mariana Tîrcă, Edith Matei, Geta Andrunache, Simona Gogîrlă, Luminiţa Huţupan Dinu, Steluţa Luca, Narcisa Lecuşanu, Hilda Popescu, Cristina Rouă.

"E un prilej de întîlnire pentru fostele mari jucătoare ale Oltchimului, dar înainte de toate este şi un gest care-i ajută pe aceşti mici suferinzi. E ceea ce noi putem să le oferim", a adăugat antrenorul Oltchimului, Radu Voina.

Preţul unui bilet la meciul caritabil este de 25 de lei.

"Întotdeauna, indiferent de situaţie, eu voi răspunde prezent cînd sînt organizate asemenea acţiuni, pentru că este foarte important să facem tot ce putem, atunci cînd se apelează la noi, pentru cei care au nevoie de ajutor"
Mariana Tîrcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fiesta
fiesta  •  26 Aprilie 2012, 11:45

Hutupan in ce tabara se baga?

biancorossi
biancorossi  •  26 Aprilie 2012, 02:41

asta e un gest frumos. un gest si mai caritabil ar fi sa castige CL ala o data si odata..))) ca iesim la pensie si tot galactice de hartie raman.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează