SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Rapid i-a dat o lovitură de proporții lui CSM București: „Nu e păcăleală de 1 aprilie”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 18:50 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 19:04

Eliza Buceschi (28 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Rapid până la finalul sezonului 2022/2023. 

Rapid București, liderul din „Liga Florilor”, își conturează lotul pentru stagiunea viitoare, una în care speră să evolueze în grupele Ligii Campionilor. Vineri, giuleștenii au anunțat cea mai importantă mutare: au convins-o pe Eliza Buceschi să rămână.

CSM București a făcut un transfer fantastic! A semnat cu Eduarda Amorim!
CSM BUCUREȘTI
CSM București a făcut un transfer fantastic! A semnat cu Eduarda Amorim!

Lovitură dată lui CSM București: Eliza Buceschi rămâne la Rapid!

Eliza Buceschi, una dintre cele mai importante handbaliste ale României în ultimul deceniu, a avut pe masă o ofertă concretă de la CSM București.

Mutarea era ca și perfectată, dar coordonatoarea de joc s-a răzgândit și a acceptat oferta de prelungire a trupei pregătite de Carlos Viver.

Cu 7 runde rămase de disputat din actuala stagiune, Rapid și CSM București duc o luptă în doi pentru titlul din „Liga Florilor”. Giuleștencele au 48 de puncte, un avans de o lungime față de „tigroaice”.

Coordonatorul de joc este o jucătoare exponențială pentru echipa condusă de Carlos Viver și David Ginesta. Va fi cel de-al treilea sezon în tricoul alb-vișiniu pentru Eliza iar experiența acumulată în Giulești o va ajuta pe Rapid să-și îndeplinească obiectivele în următoarea ediție de campionat. PS: Nu este păcăleală de 1 aprilie.

- Comunicat Rapid

VIDEO Fanii Rapidului, spectacol etapă de etapă în „Liga Florilor”

Citește și alte știri din handbal:

EXCLUSIV Tadici nu-l susține pe Alexandru Dedu la alegerile FRH: „Răspunsul e logic. E nevoie de o schimbare”

Florentin Pera nu pleacă din Rusia: „Oamenii sunt prietenoși. Nu am dreptul să îi dezamăgesc” + ce probleme au apărut în urma războiului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
wittman68
wittman68  •  13 Aprilie 2022, 02:12
Postat de geogeo pe 02 Aprilie 2022, 09:23

Cand vrei sa pari inteligent incepi sa folosesti informatii pe care nu le stapanesti. Pe barbatul lui Torok il cheama Luca nu Duca. Bine, voi talpanistii sunteti sub presiunea gazelor de la gamela cu fasole a lui Talpan, asa ca sunteti de inteles.

pe Maria Torok o cheama Duca dupa recasatorire. a fost o jucatoare sclipitoare, extrem de tehnica, as zice superioara lui Neagu. din pacate nu a dovedit deloc calitati ca antrenoare. e situatia similara a lui Hagi la fotbal. acesta, din pacate, pare si un om cam marunt, previzibil, genul care, de departe, nu a pus mana pe vreo carte...

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Aprilie 2022, 12:45

mai nou acum se zice...articol publicat de gsp(un nume ne-ar ajuta mult....)titlu pompos,daca era o nordica (sunt cele mai bune)atunci chiar era o stire,Eliza joaca la fel(a mai avut si o accidentare)si cred ca nu o sa mai plece de la Rapid(nu cred ca pot pierde campionatul in urmatoarele editii)...iar Luca e a lui...Steluta:))

geogeo
geogeo  •  02 Aprilie 2022, 09:23
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 01 Aprilie 2022, 19:31

Era normal, banii nu cumpară chiar mereu. Eliza a ales și cu inima și cu stabilitatea. La CSM a fost la început un proiect frumos, acum pare o sugativă și un hostel de străini, turiști. De la generația lui Gulden, când au luat Liga și au reușit o performanță fantastică, sunt varză. Nu au antrenor și nu știu de ce o forțează cu inaptul de Vasile, plus că forțează jocul cu Neagu care nu e nici pe departe cea mai bună din lume, poate a fost un sezon dar în rest, abuz de aruncări, echipa suferă după jocul lui Neagu, nu are identitate. Fără supărare, dar Neagu nu este nici la degetul mic al legendei Mori Torok-Duca, sa nu mai zicem ca pe pozitia ei au fost Anja Andersen, iar din generatia ei, pe diferite pozitii, Loke, Gorbicz.

Cand vrei sa pari inteligent incepi sa folosesti informatii pe care nu le stapanesti. Pe barbatul lui Torok il cheama Luca nu Duca. Bine, voi talpanistii sunteti sub presiunea gazelor de la gamela cu fasole a lui Talpan, asa ca sunteti de inteles.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează