SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Explicațiile lui David Montes, după un nou „blackout” al Rapidului în finalul meciului cu Metz: „Micile detalii au făcut diferența”

David Ginesta Montes
Foto: Imago
David Ginesta Montes Foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 08:25 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 09:00

Rapid a fost învinsă de Metz, scor 31-34, în runda cu numărul 10 al grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul giuleștencelor, David Ginesta Montes, a tras concluziile după partidă. 

La fel ca în meciul de săptămâna trecută, contra lui Krim, Rapid a condus aproape tot timpul în fața lui Metz, echipă mult mai bine cotată. Diferența s-a făcut din nou în ultimele 5 minute, atunci când giuleștencele s-au prăbușit și le-au permis franțuzoiacelor să întoarcă partida și să se impună. 

CSM București, învinsă de Brest și în meciul retur
LIGA CAMPIONILOR
CSM București, învinsă de Brest și în meciul retur

Antrenorul Montes este de părere că micile detalii au făcut diferența în meciul de duminică seară. 

Am luptat tot meciul, dar în ultimele 4 minute micile detalii au făcut diferența, ele au revenit în joc și au reușit să câștige. Este una dintre cele mai bune echipe din Europa și a luptat până la final pentru puncte. Trebuie să ne ridicăm și să încercăm să dăm tot ce putem în următoarele meciuri”, a declarat David Ginesta Montes. 

A fost evident că ne-au lipsit multe jucătoare, dar chiar și așa noi am dat totul, am luptat până la final. În ultimele 4-5 minute nu am ținut ritmul. Echipa a dat totul, suntem dezamăgite de rezultat. Trebuie să mergem înainte, să continuăm să muncim. nu cred că presiunea e problema. O resimțim, și noi vrem să câștigăm. Trebuie să fim mai concentrate pe final

- Marta Lopez Herrero, jucătoare Rapid

Rapid, emoții pentru calificarea în „optimile” Ligii Campionilor la handbal feminin

Rapid rămâne cu 7 puncte strânse în primele 10 runde și este prima sub linia optimilor de finală. Misiunea nu este imposibilă. Giuleștencele sunt la un punct în spatele lui Ferencvaros, cu 4 runde rămase de disputat.

  • 21 ianuarie, ora 15:00 » Herning-Ikast - Rapid
  • 4 februarie, ora 17:00 » Rapid - Ferencvaros
  • 10 februarie, ora 17:00 » Zaglebie - Rapid
  • 18 februarie, ora 17:00 » Rapid - Esbjerg

Clasamentul actualizat în grupa Rapidului din Liga Campionilor

Explicațiile lui David Montes, după un nou „blackout” al Rapidului în finalul meciului cu Metz: „Micile detalii au făcut diferența”
FOTO: Flashscore

VIDEO Marta Lopez Herrero, dezamăgită după Rapid - Metz 31-34

Citește și alte știri din handbal: 

Rezultate nebune la Campionatul European de handbal » Favorita Franța a comis-o + încă un scor neașteptat în grupa României
Euro 2024
Rezultate nebune la Campionatul European de handbal » Favorita Franța a comis-o + încă un scor neașteptat în grupa României
Am rezistat doar un sfert de oră contra Spaniei, apoi a urmat potopul. Cel mai drastic eșec al României din istoria participărilor la Euro!
ROMÂNIA - SPANIA
Am rezistat doar un sfert de oră contra Spaniei, apoi a urmat potopul. Cel mai drastic eșec al României din istoria participărilor la Euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
MaxiP
MaxiP  •  15 Ianuarie 2024, 13:39

Bine, asa scrieti de parca Rapid a avut 8 goluri avans cu 15 minute inainte de final si au pierdut. A fost un meci echilibrat, nu s-au distantat niciun moment decisiv, la fel si cu Krim, ok, au condus tot meciul, dar au stat aproape tot meciul, da, in meciurile stranse, in mod cert diferenta se face in ultimele 5 minute, pentru ca sunt minutele de final care decid partida. Pentru Rapid pare decisiv meciul cu Ferencvaros, care trebuie castigat, apoi au deplasarea din Polonia care pare una lejera. Daca vor castiga cele 2 meciuri, e greu de crezut ca nu vor merge in play-off. Dar meciul cu Ferencvaros este decisiv, daca nu e castigat, pare greu de crezut ca trec de grupe.

Crinughe1
Crinughe1  •  15 Ianuarie 2024, 10:11

M-am saturat de astfel de declarații. Oare ce spune el nu cădea în sarcina lui? Dar în România merge și asa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează