SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

HANDBAL / Rezultatele echipelor feminine în acest weekend

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 20:50

Brăila și Buzăul și-au prezentat formațiile, Bistrița a terminat turneul din Coreea de Sud, iar Măgura Cisnădie a terminat pe 2 în Cehia.

Brăila-Buzău, 1-1

Dunărea Brăila și Gloria Buzău au jucat fiecare pe terenul celailalte echipe, cele două prim-divizionare prezentându-și cu această ocazie și noile formații pentru sezonul actual.  

În primul meci, la Brăila, echipa pregătită de Aurelian Roșca s-a impus vineri cu 32-24. La revanșă, sâmbătă, la Buzău, Gloria a câștigat cu 28-25. Primul impact pentru echipa antrenată în acest sezon de Ovidiu Mihăilă cu publicul buzoian.  

Bistrița și Buzăul au reușit foarte multe transferuri în acest sezon, Brăila prezentându-le pe Tamires Morena Lima de Araujo, Marina Dmitrovici, Aneta Udriștioiu, Bianca Tiron, Elena Șerban, Bojana Milici, Ioana Bălăceanu, iar Buzăul pe Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovici, Maria Gavrilă, Andreea Pricopi Rotaru, Alexandra Șelever, Oana Apetrei, Raluca Petruș, Diana Munteanu, Andreea Taivan, Ana Maria Iuganu-Popa. 

Cisnădie, locul 2 în Cehia

Măgura Cisnădie a terminat pe locul 2 turneul susținut la Most (Cehia). Participantă în ediția viitoare a Cupei EHF, echipa pregătită de Alexandru Weber a pierdut 26-30 cu vicecampioana Germaniei, Thuringer HC, a terminat la egalitate, 27-27 cu Banik Most, și a învins cu 33-18 pe campioana Belarusului, BNTU Minsk. Ada Moldovan, centrul echipei ardelene, a cucerit titlul de golgeter cu 34 de goluri marcate, o medie impresionantă de peste 11 reușite/partidă! 

Bistrița, trei victorii și două înfrângeri în Coreea de Sud

Gloria Bistrița a terminat turneul de la Busan (Coreea de Sud) cu o înfrângere la limită în fața echipei gazdă, Busan Bisco, 27-28, o formație care are în lot multe internaționale sud-coreene. Echipa lui Horațiu Pașca a terminat astfel, turneul asiatic cu un bilaț de trei victorii și două înfrângeri. În ordine, Bistrița a reușit următoarele rezultate: 20-28 cu Angola, 32-22 cu Ringkobing (Danemarca), 26-23 cu Zvezda Zvanigorod (Rusia), 26-12 cu Australia și 27-28 cu Busan.  

Mă bucur cā am reuşit să facem faţă unui joc disputat la un nivel fizic şi tehnic foarte ridicat. Cu un pic de şansă rezultatul era altul, însă nu pentru rezultate am venit în Coreea de Sud. Am venit un grup şi plecăm o echipă în adevaratul sens al cuvântului, cu nişte trasee şi relatii de joc care încep sa se contureze!”, a declarat la finalul meciului cu Busan antrenorul Horațiu Pașca. 

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează