SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Handbalista Clara Vădineanu a semnat cu "U" Jolidon Cluj

Clara Vadineanu
Clara Vadineanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2011 16:09

Directorul sportiv al vicecampioanei la handbal feminin "U" Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan, a declarat, sîmbătă, că jucătoarea Clara Vădineanu Vînătoru a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

"Ne bucurăm să anunţăm transferul Clarei Vădineanu, care a semnat un contract pe două sezoane. Sperăm să ne ajute în ambele faze ale jocului şi, chiar dacă în ultima perioadă nu a prea evoluat la Oltchim, să revină la forma de joc ce a consacrat-o şi, de ce nu, în atenţia echipei naţionale", a declarat Cosmin Sălăjan.

Clara Vădineanu Vînătoru are 24 de ani şi 1.83 metri, joacă pe postul de inter stînga, iar în carieră a trecut pe la echipele CSŞ Slatina, LPS Slatina, CSM Cetate Deva şi Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Conducerea "U" Jolidon Cluj poartă negocieri cu încă o jucătoare, care va evolua la linia de 9 metri. "Transferurile nu se vor opri aici. Avem nevoie de întăriri la linia de 9 metri, negociem cu încă o jucătoare şi sperăm să se încheie totul favorabil. Vom juca şi în Liga Campionilor şi avem nevoie de un lot omogen", a mai precizat Sălăjan.

"U" Jolidon Cluj s-a reunit în 30 iunie, iar după efectuarea vizitei medicale se pregăteşte de efectuarea primului cantonament, pe litoral, unde va pleca duminică seara.

Programul ulterior al formaţiei antrenate de Gheorghe Covaciu este următorul:
13-22 iulie - cantonament montan
5-6 august - turneul la Cluj, cu echipele Oltchim Râmnicu Vâlcea, Bekescsaba şi Kornexi Alcoa
12-13 august - turneu în Ungaria, la Bekescsaba, cu patru echipe
15 august - amical în deplasare, cu Kornexi Alcoa
16 august - amical în deplasare, cu Podravka Koprivnica
18-20 august - turneu în Franţa, la Nîmes
26-27 august - un ultim turneu amical, în ţară.

Vicecampioana ardeleană va evolua în turul doi al Ligii Campionilor, care se va derula sub forma unui Turneu Final Four, în 17 şi 18 septembrie. În primul meci, ardelencele se vor duela cu o echipă venită din turul I, iar apoi cu cîştigătoarea dintre Rostov-Don şi Viborg HK, formaţia daneză fiind şi gazda turneului. Învingătoarea se va califica în grupa preliminară B, în care va juca alături de formaţiile Larvik HK (Norvegia), Krim Ljubjana (Slovenia), Podravka Kopvrivnica (Croaţia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
monicasfarcioc
monicasfarcioc  •  02 Iulie 2011, 22:44

Mult suucces in continuare ..se vede k esti o jucatoare de succes ..

dorindeva
dorindeva  •  02 Iulie 2011, 21:46

Speram Clara sa joci cat mai multe meciuri la "U" Jolidon si sa-l faci pe Voina sa-i para rau ca a renuntat la doua jucatoare tinere, de viitor, in favoarea unor jucatoare, e drept cu experienta, dar care din pacate nu stiu cat vor mai putea tine pasul cu cerintele C.L. E drept, dumnealui e genul de antrenor care daca are jucatoare de cinci stele ca sa zic asa, stie sa le trimita in teren. Mai greu e sa faci din sportive tinere jucatoare de cinci stele, sau sa sti sa le asezi in teren. Iti dorim sa fi sanatoasa, sa fi ferita de accidentari si sa ai incredere in fortele tale. P.C. pentru cei care scriu dupa ureche- Clara Vadineanu a jucat la Remin Deva nu la Cetate Deva.

ligax
ligax  •  02 Iulie 2011, 18:02

Bine ai venit la "U"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează