SPORTURI  »  HANDBAL  »  RECOMPENSĂ

Handbalistele României, recompensate pentru calificarea la Rio » Ce sumă vor primi Neagu și compania

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 20:56

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio în urma turneului preolimpic desfășurat în Danemarca, iar în urma acestei performanțe, Comitetul Olimpic și Sportiv (COSR) le va premia pe jucătoare și pe cei din colectivul tehnic.

"Salutăm cu mare satisfacție calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a echipei feminine de handbal, o mare speranță a României la o medalie, de ce nu, chiar la titlul olimpic. Președintele Alin Petrache a hotărât, conform legii, să premieze fiecare componentă și participant la acest succes”, a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR pentru site-ul comitetului.

Fiecare handbalistă va primi suma neimpozabilă de 3.000 de euro, informează sportro.

În turneul de la Aarhaus, România a învins Danemarca (32-25) și Uruguay (36-19) și a încheiat la egalitate partida cu Muntenegru (23-23).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează