SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANTRENOR

HC Dunărea Brăila are un nou antrenor » Cine va pregăti vicecampioana României

FOTO: Ionuț Buharu
FOTO: Ionuț Buharu

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 13:49

HC Dunărea Brăila a anunțat joi tehnicianul care se va ocupa de destinele echipei în sezonul viitor.

Este vorba de cel mai tânăr tehnician din prima ligă, în momentul de față: Florentin Pera, cel care a mai antrenat în prima ligă pe Universitatea Reșița, Mureșul Tg. Mureș, Cetate Deva, Tomis Constanța, HCM Roman și U Cluj Napoca.

Pera a avut la Roman cele mai bune rezultate, el jucând cu echipa moldoveană două finale de Cupa României, terminând pe podium în 2014.

"Vin la Brăila cu gândul la o mare performanță. Preiau vicecampioana României și lucrul acesta mă obligă. Plec la un drum nou alături de o echipă care mi-a acordat toată încrederea și îmi doresc să formăm împreună un grup unit.

Sunt bucuros să antrenez un club recunoscut pentru performanță", a declarat Florentin Pera.

Brăila le-a pierdut însă în acest sezon pe Bianca Tiron, Eliza Buceschi, Timea Tătar, toate plecate la Coona Brașov, dar și pe Alexandra Orșivschi, care a ales să semneze cu CSM Bistrița.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează