SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU - BANIK MOST 28-21

HC Zalău eliminată din Cupa EHF după aruncări de la 7 metri!

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 23:00

HC Zalău cîştigase cu 28-21 partida tur, din turul 3 al Cupei EHF, în faţa echipei cehe Banik Most, cîştigătoarea Challenge Cup din sezonul trecut.

Aseară, la Most, echipa lui Gheorghe Tadici a făcut o primă repriză foarte proastă şi gazdele conduceau la pauză cu 17-7! S-au desprins apoi chiar la 11 goluri diferenţă, 21-10 în minutul 36. A venit revenirea senzaţională a ardelencelor care s-au apropiat la doar trei lungimi, în minutul 52: 20-23. Imediat Banik s-a distanţat la 26-20, Zalăul a mai marcat o dată, 26-21, dar în ultimele trei minute, nu a mai reuşit golul calificării. Most a mai înscris de două ori şi tabela indica exact rezultatul din tur: 28-21.

S-a trecut imediat la executarea loviturilor de la 7 metri, conform regulamentului din cupele europene. Primele patru executante de la fiecare echipă nu au greşit ţinta. A făcut-o însă Andrada Trif, aruncarea ei fiind parată de Mullnerova. Vitkova a trimis în plasă ultima aruncare şi Banik Most s-a calificat în optimile de finală ale Challenge Cup!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  17 Noiembrie 2013, 22:38

Anul trecut probleme cu nevestele de pescari anul asta a iesit din comeptitie dupa prima confruntare. Nu mai gura mai este de Ghitza Tadici, nu mai pacaleste pe nimeni. Demisia, Ghitza!! Demisia!

soextragpe
soextragpe  •  17 Noiembrie 2013, 15:40

M-am imbolnavit de nervi aseara... dar sincopele sunt pana la urma normale la o echipa atat de tanara.... Vreau insa ca Tadici sa continue proiectul si pariul sau la Zalau.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  17 Noiembrie 2013, 15:08
Postat de nkkk9 pe 17 Noiembrie 2013, 13:57

Unde ne-a batut Germania pe unde ne-a prins? Le-am batut la ele acasa intr-un amical anul trecut, iar a doua zi Tadici a folosit rezervele si ne-a batut rau, apoi la Trofeul Carpati a fost egal. E adevarat, ne-au batut la Euro, dar meciul ala nu prea conta, fetele nu mai aveau chef de meciul ala, cu toate ca, daca invingeam atunci eram in urna a doua la tragerea la sorti de la CM.. in fine.. eu zic ca terminam pe 3 si jucam cu spania in optimi

Asa e, cu Germania am avut mai tot timpul meciuri fara miza la turneele finale, mai putin acea finala mica de la CM 2007, cand ne-au batut in prelungiri. Eu sincer cred ca vom surpriza acestor mondiale, as paria ca nu ne oprim inainte de sferturi si poate prindem chiar o medalie. Dupa mine in afara de Norvegia si Muntenegru, nu exista echipe foarte puternice, iar noi ne putem considera printre echipele care le urmeaza pe acestea ca valoare.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează