SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

HCDS Constanța și SCM Craiova, victorii în Cupa EHF: „Aer de Europa”

Nicoleta Tudorică a marcat de 4 ori în dubla cu italiencele FOTO Ionuț Buharu
Nicoleta Tudorică a marcat de 4 ori în dubla cu italiencele FOTO Ionuț Buharu

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 20:31

HCDS Constanța, la masculin, 29-16 cu Antalyaspor și SCM Craiova, la fete, s-au calificat fără emoții în turul doi al Cupei EHF. 

După începutul slab în Liga Națională, două înfrângeri, constănțenii de la Dobrogea Sud s-au răzbunat pe turcii de la Travel Antalyaspor, în manșa secundă din primul tur al Cupei EHF. Elevii lui Zvonko Sundovski au învins cu 29-16, o partidă dominată de la un capăt la altul. În tur, pe malul mării Mediterane, cele două echipe terminaseră la egalitate, 24-24. 

HCDS s-a calificat mai departe și va întâlni echipa maghiară Csurgoi, prima manșă pe litoral, 5/6 octombrie. 

„Va fi un adversar de un alt calibru, mult mai dificil, dar obiectivul nostru rămâne acela de a ne califica în faza grupelor”, a declarat președintele constănțean, Ionuț Stănescu. 

Brazilianul Ciuffa, cel care nu a debutat încă în întrecerea internă, neavând permis de muncă, a fost golgeterul Constanței în fața turcilor, cu 6 reușite. 

Dublă victorie pentru SCM Craiova

Câștigătoarea trofeului în 2018, SCM Craiova visează să aibă din nou un parcurs lung în Cupa EHF. În runda inaugurală, echipa pregătită de Bogdan Burcea a jucat ambele partide pe teren propriu în fața campioanei Italiei, Jomi Salerno. Oltencele au câștigat fără emoții cu 30-21 sâmbătă și cu 29-17 duminică. 

În turul doi, SCM Craiova va avea un adversar dificil, norvegiencele de la Tertnes Bergen, prima manșă în deplasare, pe 12/13 octombrie.

Citește și:


Momente DRAMATICE pentru o campioană a României la handbal: Crina Pintea i-a deplasat laringele cu o lovitură în gât! De 3 zile e internată

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close