SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare a pierdut încă o jucătoare de calibru » A fost prezentată astăzi la noua echipă

Sursa foto: Facebook/HCM Baia Mare
Sursa foto: Facebook/HCM Baia Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 15:19

Melinda Geiger a semnat cu formația franceză Brest un contract valabil pe două sezoane și a fost prezentată astăzi la noua echipă.

Geiger va fi coechipieră cu o altă fostă jucătoare la Baia Mare,  Allison Pineau, care a anunțat că va pleca de la HCM cu câteva săptămâni în urmă.

Jucătoarea de 29 de ani, care evoluează pe postul de inter dreapta, a făcut parte din lotul României care a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial disputat anul trecut în Danemarca. De-a lungul carierei, Geiger a mai jucat la Oltchim Râmnicu-Vâlcea și gruparea germană Thuringer HC. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează