SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare, două victorii în turneul din Slovacia

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2015 21:17

Vicecampioana României a învins greu campioana Slovaciei, Iuventa Mihalovce, și foarte greu pe maghiarele de la DVSC Debrecen

HCM Baia Mare a cîștigat primele două jocuri în turneul de la Mihalovce, Memorialul "Tomas Jakubca". În ambele jocuri însă, vicecampioana României a avut emoții mari.

Vineri seara, în fața gazdelor, HCM a cîștigat cu 32-30, dar abia pe final, marcînd ultimele două goluri ale disputei. Ieri, în partida cu unguroaicele de la DVSC Debrecen, emoțiile au fost și mai mari.

Maghiarele au condus cu 17-15 la pauză, cu 19-15 în minutul 34, 25-22 în 50 și 27-26 în minutul 58. Pe final, fetele pregătite de Aurelian Roșca și Ioan Băban s-au apărat însă bine și au marcat prin Oltean și croata Jezici, smulgînd victoria. Evoluție bună au avut însă în partida de ieri Abbingh, Elisei și Jezici.

Duminică, de la ora 13:00, HCM Baia Mare va juca ultimul meci din turneu, contra croatelor de la Podravka Koprivnica. Acestea au avut două rezultate diametral opuse: 28-23 cu Debrecen și 22-29 cu Iuventa Mihalovce!

MASCULIN
Minaur pierde ambele jocuri la Sparkassen Cup
Campioana României, Minaur Baia Mare a pierdut ambele partide din grupă la Sparkassen Cup (Ger). Maramureșenii au fost învinși cu 36-29 de MKB Veszprem și cu 29-28 de Fuchse Berlin și vor juca azi meciul pentru locurile 5-6.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează