SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

HCM Baia Mare i-a luat faţa lui CSM Bucureşti » Două campioane mondiale s-au transferat în România!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 14:59

După ce a prelungit contractele Paulei Ungureanu şi Adei Nechita, HCM Baia Mare a mai perfectat două transferuri de top pentru sezonul viitor.

Componentele naţionalei de handbal feminin a Braziliei, Alexandra do Nascimento şi Barbara Arenhart vor juca la HCM Baia Mare din viitorul sezon. Şi CSM Bucureşti a dorit-o pe Alexandra do Nascimento.

Potrivit anunţului de vineri seară al clubului austriac Hypo Viena, la care evoluează în prezent extrema dreaptă Do Nascimento şi portarul Arenhart, cele două handbaliste au ajuns la un acord cu HCM Baia Mare, la care vor evolua din viitorul sezon.

"Samba girls", cum le numeşte Hypo Viena, sînt campioane mondiale în 2013 cu naţionala Braziliei, în acelaşi an cucerind Cupa Cupelor cu campioana Austriei.

Clubul băimărean poartă negocieri în această perioadă cu mai multe jucătoare din Europa şi din propriul lot în vederea formării unei echipe competitive pentru viitorul sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Februarie 2014, 18:57

greu la deal cu boii mici...

glorie
glorie  •  15 Februarie 2014, 15:21
Postat de paiazze pe 15 Februarie 2014, 15:12

Brazilia, campioana mondiala la handbal feminin... Nici acum nu-mi vine sa cred.

Pai nici mie nu-mi vine sa cred, dar au doua jucatoare (Amorim si Do Nascimento) care sunt printre cele mai bune din lume. Si mai au multe care s-au dezvoltat fantastic si sunt intr-o continuare dezvoltare. Nu-mi vine sa cred nici mie, nu pentru ca n-au talent, ci pentru ca handbalul n-a fost nici pe aproape de nivelul voleiului in Brazilia. Exista un talent natural fantastic in Brazilia care vine de la populatia veche bastinasa! Si pe langa asta, probabil ca toate au si sange european. Cel putin din acestea doua, Arenhart are si sange german.

glorie
glorie  •  15 Februarie 2014, 15:18

Super transferurile, cel mai bun portar din lume (a fost in echipa Campionatului Mondial) si cea mai buna extrema dreapta din lume (deasemenea si cea mai buna jucatoare a lumii in 2012, Do Nascimento). Nascimento e si cel mai bun marcator acum in Liga Campionilor, a fost si cea mai buna marcatoare la Mondialul din 2011 si a 2-a la ultimul Mondial din 2013. Si medaliate cu aur bineinteles, campioanele lumii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează