SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare riscă să nu mai fie programată la meciuri dacă nu achită datoriile » 18.000 pentru Abbingh!

Louise Abbingh va pleca din vară la Issy Paris, în Franța // FOTO Marius Ionescu
Louise Abbingh va pleca din vară la Issy Paris, în Franța // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

HCM Baia Mare trebuie să-i achite olandezei Louise Abbingh suma până pe 22 aprilie, în caz contrar nemaifiind programată.

Jucătoarele de la HCM Baia Mare au început să-și depună memorii la Federația Română de Handbal prin care-și cer drepturile. Handbalistele vicecampioanei s-au săturat de promisiuni și de minciuni. Datoriile s-au acumulat și jucătoarele nu și-au mai luat banii de peste cinci luni.

Abbingh a câștigat

Olandeza Louise Abbingh e prima care a câștigat disputa cu clubul, la Comisiile FRH. Deși Comisia de Memorii și cea de Apel nu dăduseră o soluționare favorabilă, Consiliul de Administrație al FRH i-a dat câștig de cauză jucătoarei.

Astfel HCM trebuie să achite vicecampioanei mondiale suma de 80.500 de lei, aproximativ 18.000 de euro, până pe 22 aprilie 2016. Decizia este definitivă și nu mai poate fi contestată. Dacă nu va plăti, HCM nu va mai fi programată.

Ca și desființat

Gruparea băimăreană are șanse minime de a mai ființa și în sezonul viitor. Datoriile clubului, numai din salarii, se ridică la câteva sute de mii de euro, bani pe care principalul finanțator de până acum, Primăria Baia Mare, nu-i mai poate achita.

Pe lângă Abbingh, memorii la FRH și-au mai depus Paula Ungureanu, Melinda Geiger, Katarina Jezici, Ana Maria Tănasie, Patricia Vizitiu și Allison Pineau.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1584491041831474
Ioan Ciocian  •  13 Aprilie 2016, 13:20

1584491041831474
Ioan Ciocian  •  13 Aprilie 2016, 13:19

Vinovatul principal este mult prea încrezutul primar cherecheș împreunâ cu mafioții de bala și koteț.De-ar fi dupâ mine aș OBLIGA fosta conducere în frunte cu actualul primar corupt sâ plâteascâ din propriu buzunar toate datoriile câtre aceste admirabile sportive. Pur și simplu acestia trei și-au bâtut și-și bat joc de iubitori handbalului bâimârea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează