SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

HCM Constanţa e primul club de handbal din România care îşi deschide magazin oficial

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

HCM Constanţa este primul club de handbal din România care a deschis un magazin dedicat fanilor echipei

După ce s-a aşezat la masa bogaţilor din handbalul european, calificîndu-se în premieră în "optimile" Ligii Campionilor, HCM Constanţa a făcut o nouă mutare în stilul echipelor de top. Campioana României a devenit ieri primul club de handbal din România cu un magazin destinat suporterilor.

Situat la Sala Sporturilor din Constanţa, magazinul oferă fanilor şansa de a cumpăra un tricou de joc cu numele jucătorului favorit, contra sumei de 150 de lei, o eşarfă cu însemnele grupării de pe Litoral, pentru 25 de lei, sau echipament sportiv marca Hummel.

La deschiderea oficială au participat şi jucătorii constănţeni, primul cumpărător fiind chiar portarul Ionuţ Rudi Stănescu, care a achiziţionat un trening pentru băiatul său. "Multă lume ne întreba de unde se pot cumpăra tricouri personalizate şi sper ca acum să treacă pragul magazinului cît mai mulţi suporteri", a spus portarul campioanei. "Ne bucură această iniţiativă şi sper ca fanii să vină în tribune îmbrăcaţi în aceste tricouri şi să ne aducă noroc", a adăugat extrema dreapta Laurenţiu Toma.

"HCM Constanţa a devenit un brand şi sper să fiu directorul executiv al echipei care va bifa o nouă premieră pentru handbalul românesc: calificarea în sferturile Ligii Campionilor sau, cine ştie, chiar în semifinale"
Nurhan Ali, director executiv HCM

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  13 Martie 2010, 11:41

Ca sa respectam adevarul istoric,Resita A AVUT magazin !Si nu cred ca exista vreun constantean normal la cap care sa se bucure ca resitenii nu au destui bani ptr.ca un astfel de magazin sa mearga !

 •  12 Martie 2010, 13:07

fratilor mai facetiva si voi temele cum trebuie...la Resita e de mult magazin oficial pentru suporterii UCM Resita asa ca nu mai scrieti tampenii

 •  12 Martie 2010, 10:12
Postat de pe 12 Martie 2010, 05:51

CINE ESTA RESITA PENTRU CA TOT UIT

resita sunt aia care-au furat-o de la h.c.m.,hi hi hi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează