SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

HCM Constanţa speră într-o minune în această seară la Montpellier

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Campioana României, HCM Constanţa, singura echipă din grupa A care i-a învins pînă acum pe "galacticii" de la Montpellier, 37-33 în tur, la Buzău, speră într-un rezultat mare şi miercuri seara, în Franţa.


"Ne aşteaptă o misiune extrem de dificilă. Francezii nu au uitat cu siguranţă eşecul de la Buzău şi vor dori să se răzbune şi să ne bată la o diferenţă cît mai mare. Nu se ştie însă niciodată ce se va întîmpla, cum se prezintă jucătorii la ora meciului. Noi mergem să facem un joc bun şi să repetăm pentru meciurile grele care vor veni", a spus extrema Laurenţiu Toma.


George Buricea va fi din nou "paznicul" lui Nikola Karabatic, cel mai bun handbalist din lume, cel care în meciul tur, nu a mişcat. "Karabatic nu mai are cu ce să mă mai impresioneze pentru că am jucat de cîteva ori împotriva lui. Este un jucător fantastic, ştiu ce poate, dar sper să-i fac faţă pe teren", a adăugat George Buricea.


Şi "secundul" Eden Hairi e încrezător. "Mergem să facem un meci mare în Franţa. Noi trebuie să ne calificăm mai departe, să ieşim din grupă, şi pentru asta ne batem cu Pick Szeged. Nu vom juca la Montpellier sub presiunea rezultatului, cel mai important e să le ţinem piept, să nu avem jucători accidentaţi după", a explicat Hairi. HCM Constanţa joacă miercuri seara, ora 21:30, în etapa a 7-a a Ligii Campionilor, contra campioanei Franţei, HB Montpellier. Partida va putea fi urmărită în direct pe sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  10 Februarie 2010, 11:53

multa bafta si un joc frumos !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează