SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

HCM Roman a cîştigat întîlnirea cu Rapid, 38-24

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Echipa de handbal feminin HCM Roman a învins pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 38-24 (19-11). Partida fusese amînată, din cauză că echipa gazdă, antrenată de Cornel Bădulescu, a fost implicată săptămîna trecută într-un accident rutier, cu autocarul cu care se întorcea de la un alt meci oficial, în deplasare, cu HC Zalău.

Ca urmare a victoriei de miercuri, HCM Roman a urcat pe locul trei al clasamentului, cu 25 de puncte, după liderul Oltchim (38 puncte) şi U Jolidon Cluj (27 puncte). Etapa a XIX-a a Ligii Naţionale feminine este programată în 13 martie, un singur meci fiind amînat. Campioana Oltchim va primi vizita formaţiei Dunărea Brăila în 16 martie, din cauză că duminică va juca pe teren propriu, cu Hypo Viena, în penultimul meci din grupa a II-a a Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
s.sorin
s.sorin  •  10 Martie 2010, 21:25

HAI RAPIDUUU!!Echipa de handbal ma refer!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează