SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL

Herbert Muller: "Fetele îşi vor renegocia contractele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Tehnicianul Rulmentului Braşov, Herbert Muller, s-a arătat şi el încrezător în viitorul echipei:

"Am vorbit cu domnul Florscu şi am stabilit bugetul şi ce vom face sezonul următor. De asemena, domnul Florescu a vorbit cu o parte dintre jucătoare, iar astăzi se va întâlni cu cealaltă parte, şi le-a propus renegcierea contractelor. Fetele au câteva zile de gîndire, după care vor da un răspuns. Semnalele sînt că ar vrea să rămână. Şi eu vreau să continui la Braşov".


Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (4)
 •  14 Mai 2009, 15:32

poate pentru muler se renegociaza contractul cu ,echipele de de valoarea lui:Roman,Ploiesti,Deva,s.a.m.d brasovul este un numar prea mare pentru el,na facut nimic stie numai sa dea din gura, normal ca vrea sa ramina,la banii care ai castiga!si daca nu are nici o oferta de nici unde,unde sa plece?un sarlatan si un om de nimic esti muler.

 •  13 Mai 2009, 20:58

Foarte bine !!! Hambalu trebuie sa fie mediatizat mai mult. Poate sa se televizeze toate meciurile din campionat?

 •  13 Mai 2009, 18:22

ce echipa avea valcea cand a luat titlul mariana tarca?? hai sa fim onesti, bv lui muller chiar a castigat clar in fata valcei. singurul lucru care i se poate reprosa este semifinala de EHF. daca la bv raman cele 5, dupa inca un an il vom putea judeca pe muller

Vezi toate comentariile (4)
Comentează