SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO + FOTO Imaginea sezonului în handbalul european » Adversarele de la Vipers au rămas în Polivalentă și au privit fascinate galeria Rapidului

După fluierul final, galeria și jucătoarele au cântat minute bune. Atmosfera le-a „hipnotizat” pe mezinele lotului norvegian, Tuva Hove (22 de ani) și Mina Hesselberg (23 de ani). +9   FOTO
După fluierul final, galeria și jucătoarele au cântat minute bune. Atmosfera le-a „hipnotizat” pe mezinele lotului norvegian, Tuva Hove (22 de ani) și Mina Hesselberg (23 de ani).

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 09:01

Rapid a pierdut manșa tur a sfertului de finală cu Vipers Kristiansand, scor 25-31, dar a oferit imaginile sezonului în Liga Campionilor.

  • Rezultatele celorlalte prime manșe din „sferturile” Ligii Campionilor:
                -->>> Ferencvaros - Metz 26-32 (detalii AICI)
                -->>> Odense - Gyor 27-29 (detalii AICI)
                -->>> Esbjerg - CSM București 32-28 (detalii AICI)

Norvegiencele de la Vipers, campioanele ultimelor două ediții din Ligă, au fost irezistibile duminică, în Polivalenta din București. Au trecut lejer de Rapid și se îndreaptă spre un nou trofeu suprem.

Elevele lui Kim Rasmussen nu s-au făcut de râs, au luptat până în ultima clipă și au fost răsplătite de cei aproape 5.000 de spectatori.

FOTO. Imaginile sezonului: jucătoarele lui Vipers, cucerite de galeria Rapidului 

Tuva Hove și Mina Hesselberg, ochi și urechi la galeria Rapidului
Tuva Hove și Mina Hesselberg, ochi și urechi la galeria Rapidului
Tuva Hove și Mina Hesselberg, ochi și urechi la galeria Rapidului
+5 FOTO

După fluierul final, galeria și jucătoarele au cântat minute bune. Atmosfera le-a „hipnotizat” pe mezinele lotului norvegian, Tuva Hove (22 de ani) și Mina Hesselberg (23 de ani). 

Cele două s-au poziționat aproape de peluză, la intrarea spre vestiare, și au privit fascinate reprezentația.

Katrine Lunde: „Știam că Rapid are fani extraordinari, dar nici chiar așa!”

Inclusiv legendara Katrine Lunde, probabil cea mai mare portăriță din istoria handbalului, a recunoscut că nu a mai întâlnit o astfel de atmosferă.

Vreau să încep prin a lăuda atmosfera. Știam că au niște fani extraordinari, dar nici chiar așa. Mi-a plăcut să joc în fața lor. Sunt un pic geloasă pe modul în care se comportă. Ne-au dat chiar și nouă energie, mi-a plăcut la nebunie. Nu sunt multe echipe care au asemenea fani! 

Meciul a fost greu, epuizant. În cele din urmă, ne-am descurcat. Rapid e o echipă puternică, au jucătoare cu experiență, știam că trebuie să jucăm inteligent contra lor. Vom lupta la fel și la manșa retur, nu le vom permite să revină
- Katrine Lunde, portar Vipers Kristiansand

VIDEO. Galeria și jucătoarele Rapidului au cântat împreună după eșecul cu Vipers Kristiansand

Au „pățit-o” și steliștii

Un episod asemănător s-a petrecut pe 26 ianuarie 2023, în „sferturile” Challenge Cup la volei masculin. CSA Steaua a fost învinsă de Olympiakos, scor 2-3 (15-25, 21-25, 25-15, 25-20, 11-15).

Imaginea sezonului în handbalul european » Adversarele de la Vipers au rămas în Polivalentă și au privit fascinate galeria Rapidului

După meci, jucătorii „militari” au rămas în sala „Mihai Viteazul” din București și au cântat cu fanii din Peluza Sud. Încântat de atmosferă, un adversar de la Olympiakos „a intrat în horă”. 

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO Rezultat șocant în preliminarii: victoria de cotă 30,00 la pariuri, contra Ungariei, i-a calificat la EURO 2024 » Lista completă a celor 24 de participante

VIDEO Imagini curioase din vestiar, imediat după Esbjerg - CSM București » Cum au sărbătorit danezele cu Mork în frunte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ED_BAD
ED_BAD  •  02 Mai 2023, 02:00
Postat de mogosoaia pe 01 Mai 2023, 18:56

Fetele din Norvegia au stat acolo din respect, dand dovada de educatie. Idolatrizarea galeriilor de fotbal (aia din sala nu cred ca stiau mai mult de o regula, cel mult doua din handbal) e gretoasa, iar rezultatul se vede de multe ori in comportamentul suburban in tribune. Cat timp actorii principali vor fi considerati cei tribune si peluze, sportul romanesc nu va progresa.

Da, au stat din respect fata de o galerie unica! Nici ele si nici alte adversare de pana acum nu au mai vazut asa ceva la meciurile unei echipe feminine de handbal! Si au jucat peste tot, slava Domnului!! Au spus-o toate adversarele Rapidului, a spus-o presa europeana, numai tu vezi aici idolatrizarea unei galerii si calea catre decadere. Nimeni nu se supara pe fetele alea daca plecau direct la vestiare, dar pentru ca vorbesti din povesti, nu stii ca ele asteptau pentru a face exercitii de recuperare dupa meci si au fost luate de val in timp de stateau la marginea terenului. Zici ca au ramas din respect? Si colegele ei care dansau si fredonau referenele galeriei inca de la prezentarea echipelor? Alea pe cine mai respectau? Poate dansau de frica!? ealitatea e ca au fost impresionate de atmosfera (au si spus-o), indiferent ce vor unii sa insinueze, iar uimirea lor la final a fost cu atat mai mare cu cat totul se intampla dupa un meci pierdut la o diferenta aproape imosibil de recuperat in retur. Practic, echipa a fost zdrobita de adversar si tot a primit acele incurajari si declaratii de iubire din partea galeriei. Asta nu se intampla oriunde si de asta impresioneaza! Cu ce poate afecta asta progresul sportului romanesc, desteptule?!

ED_BAD
ED_BAD  •  02 Mai 2023, 01:42
Postat de mogosoaia pe 01 Mai 2023, 18:56

Fetele din Norvegia au stat acolo din respect, dand dovada de educatie. Idolatrizarea galeriilor de fotbal (aia din sala nu cred ca stiau mai mult de o regula, cel mult doua din handbal) e gretoasa, iar rezultatul se vede de multe ori in comportamentul suburban in tribune. Cat timp actorii principali vor fi considerati cei tribune si peluze, sportul romanesc nu va progresa.

Nu stiu ce echipa simpatizezi tu ori daca mergi la meciuri de orice fel sau nu, dar te asigur ca in galeria sau printre suporterii Rapidului nu am cunoscut in peste 35 de ani de stadion, pe nimeni care sa se considere mai presus decat echipa! Echipa este totul! Clubul este totul! Ce relevanta are ca unii suporteri nu stiu regulile sau le stiu partial? Fiul meu, nu stie sa interpreteze toate regulile jocului de fotbal , le invata "din mers". In schimb, poate sustine cu unul ca tine o discutie despre echipele si jucatorii de acum si din ultimii 10 ani din toate campionatele din Europa, la un nivel de stai si te scarpini pe ceafa nestiind ce sa zici. Din tribuna, observa singur in mod corect carentele in jocul unei echipe si stie ce nu functioneaza bine. Azi a stiut de la pauza ce schimbari se impun si chiar acelea s-au si facut abia dupa minutul 60... Repet, e un copil preadolescent! In plus, iubeste echipa asta si stie toate cantecele echipei si canta si aplauda inversunat tot meciul. Are lacrimi de bucurie la goluri. Te intreb pe tine, mare specialist in fenomene sociale: cu ce este el mai prejos ca spectator sau suporter, fata de unul care ar putea sti regulamentul cuvant cu cuvant? Pai asta inseamna suporter, bre'! Suporterul nu este specialist, este doar suporter, iar el este parte din fenomen, nu este si nici nu vrea sa fie nici idol si nici actor principal, decat in mintea unor ciudati si frustrati...

mafa
mafa  •  01 Mai 2023, 21:44

E frumos sa-ti ceri scuze , te defineste ca om si mai presus de toate ca Rapidist...BRAVO... iti accept scuzele. Comentariile anterioare au o doza de ironie asupra rivalilor si invidiosilor dar etica si codul de onoare ale suporterilor giulesteni este esenta si este mai presus de oricine si orice ...te imbratisez.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează