SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / BUDUCNOST - OLTCHIM 32-21

În loc de analiză video, Anja le punea pe jucătoare la Tom&Jerry

Fotomontaj Gazeta Sporturilor
Fotomontaj Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 12:24

Daneza Anja Andersen nu a făcut înaintea nici unei partide de Liga Campionilor analiza video a adversarelor. În schimb, Neagu, Manea şi compania se strîngeau în sala de şedinţe ca să se uite la desene animate


După plecarea Anjei Andersen de la Oltchim, nu trece nici o zi fără să apară noi dezvăluiri despre metodele de pregătire ale danezei la campioana României.

Antrenamentul la săniuş înaintea partidei cu Itxako Estella, jocul de-a baba oarba ca să-şi găseşti farfuria de mîncare şi să ghiceşti ce înghiţi în sala de mese au rămas în urmă. Nici măcar respiraţia cu capul aşezat pe burta coechipierei, ca să respiri în acelaşi timp şi în acest fel să-ţi cunoşti prietena de lîngă tine nu mai frapează!

Mai nou, a ieşit la iveală ce făceau "galacticele" în sala video! Anja Andersen nu şi-a "spionat" niciodată adversarii. Fetele nu au urmărit partide cu Buducnost Podgorica, Itxako Estella sau Krim Ljubljana, adversarii din grupă. În schimb, aveau în cantonament program video. "Ne chema în sala de analiză video ca să ne uităm la desene anumate cu Tom & Jerry", a dezvăluit una dintre handbaliste. "Stăteam ca proastele şi parcă rîdeam la comandă. La Podgorica am jucat baba oarba. Am avut rolul motanului Tom în episoadele cînd dă şoricelul Jerry cu el de pămînt", au făcut haz de necaz handbalistele.

"Asta este, ne asumăm vina de a aduce la echipă o antrenoare care nu a fost înţeleasă de nimeni. Am jucat prea mult cu zîmbetul pe buze! Oltchim e o echipă nepregătită, fetele nu mai pot sta în picioare!", a declarat şi preşedintele Ioan Gavrilescu.

Fostul mare jucător al "naţionalei" României, Ştefan Birtalan, înfierează şi el metodele danezei. "Nu pot spune decît că era nebună. Aşa ceva nu am auzit în viaţa mea. A distrus o echipă ca Oltchim în doar o lună. Conducătorii de la Oltchim ar trebui să-şi aleagă antrenorii mai atent. Pe ungurul Kovacs l-au dat prea uşor afaraă, în condiţiile în care omul îşi realizase obiectivul. Şi pentru ce? Ca să aducă o antrenoare care să le pună să se uite la desene animate!", a încheiat Birtalan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
sundayone
sundayone  •  14 Martie 2011, 23:00

Faptul ca Neagu a fost desemnata oficial pe banca Oltchimului arata ca Anja dorea sa construiasca echipa in jurul acestei tinere valori.Sa o forteze ca sa-si distruga propriul erou?Referitor la articol:mai bine oficialii valceni ar afla cine da presei aceste informatii din interiorul clubului si ar sanctiona drastic aceasta jucatoare cu amenda sau chiar excluderea din lot.Este inadmisibil ca toate informatiile ce tin de interiorul unei echipe sa ajunga pe masa unui diletant ce se crede gazetar(inclusiv articolul cu plangacioasa Galca) pentru a deveni subiect de barfa.Marica a "donat" 150.000 euro pentru acelasi lucru,de ce nu si jucatoarea ce a vorbit cu presa?

sundayone
sundayone  •  14 Martie 2011, 22:36

Nu am intrat in polemica cu nici unul din cei care au postat idei contrare a celor ce gandesc eu dar aceasta agramata iustina13 chiar merita un raspuns.Dupa 13 din finalul nickului i-mi dau seama ca esti inca un copil dar posturile tale pline de greseli gramaticale si "dezacoarde" arata starea scolii romanesti in ziua de azi,a sportului si a vietii in general.Frecventeaza mai mult scoala si mai putin barurile+etnobotanice si poate o sa intelegi ca numai un nemernic obliga un sportiv sa-si puna sanatatea si chiar cariera in pericol pentru un rezultat de moment.Tom si Jerry?Eu chiar mai urmaresc din cand in cand pentru relaxare desi nu mai pot fi numit tanar.E rau?E bine?

suporter_valcean
suporter_valcean  •  14 Martie 2011, 22:15

Este lipsa de caracter, draga iustina13, sa ceri unei jucatoare accidentate sa joace. Domnul Voina a facut asta, fortand-o la Europene, desi stia ca este accidentata. Si domnul Gatu stia. Performanta imediata pentru eternizarea lor in functii nu justifica lipsa de responsabilitate a conducatorilor handbalului feminin.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează