SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Încep emoțiile! Azi e CSM București - Metz, primul duel în "sferturile" Ligii: "Doar așa putem învinge"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 10:54

Iulia Curea (35 de ani), extrema stângă a "tigroaicelor", crede că CSM București va ajunge în Final Four și în acest sezon, dar că va avea în ”sferturi” o misiune extrem de grea cu Metz.

  • CSM București - Metz, manșa tur din sferturile Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Iulia Curea ar putea să fie singură pe postul său, cel de extremă stânga, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Majda Mehmedovici s-a accidentat destul de grav la naționala Muntenegrului. A suferit o fractură de piramidă nazală și nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele zile.

Iulia e gata însă să dea totul pe teren și să trăiască la finalul dublei cu Metz o nouă calificare în Final Four.

- Iulia, cum vezi meciurile cu Metz?
- Va fi o dublă de foc pentru noi. Eu cred că va conta enorm ce facem în primul meci, cel de la București. Cu publicul de partea noastră, așa cum s-a întâmplat mereu până acum, sper într-o victorie frumoasă.

- Una la cât mai multe goluri diferență?
- Victorie să fie! Normal că ne dorim la scor, dar avem în față o echipă puternică. Una care are toate posturile foarte bine acoperite, care joacă excelent ca echipă, și nu individual. Vom avea treabă multă, mai ales în atac, spun eu, pentru că apărarea e punctul lor forte. Important e ca și noi să ne apărăm foarte bine. Cum se spune, cu apărarea câștigi trofee, cu atacul doar obții victorii.

- Iar vi s-a schimbat antrenorul! Ce a adus Per Johansson nou?
- Îl cunoaștem pe Per din sezonul trecut, cele care am mai lucrat cu el. Mare lucru nu poate să aducă într-un timp așa de scurt, dar cred că s-a schimbat puțin atitudinea, a venit cu o energie nouă, cu dorință. Important e că ne-a mers bine, am câștigat Cupa României, am jucat altfel. Pentru că ajunsesem să ne chinuim la orice meci din camionat. Suntem jucătoare profesioniste, acceptăm pe oricine să ne antreneze, treaba noastră e să intrăm pe teren și să dăm totul pentru echipă!

- Meciul e în Vinerea Mare. Crezi în Dumnezeu, ar putea fi un ajutor Divin?
- Unele dintre noi chiar postim, mergem la biserică, să aprinzi o lumânare, să te reculegi! Să dea Dumnezeu să fie bine. Eu chiar cred că totul contează, și ajutorul Celui de sus. Pentru mine putea să fie meciul și în duminica Paștelui, jucam. Important e să câștigăm, să ne calificăm, pentru că atunci vom avea Sărbători mai fericite.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează