SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/OLTCHIM-BUDUCNOST 21-20

Anja Andersen cîştigă primul meci de pe banca Oltchimului! Vezi reacţiile jucătoarelor!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 20:08

Oltchim Rîmnicu Vîlcea a cîştigat primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor, împotriva celor de la Buducnost, scor 21-20.

"Mulţumesc Domnului că sînt sănătoasă. Am început cu dreptul şi sper să o ţinem tot aşa. Înseamnă foarte mult această victorie. Anja ne-a susţinut şi ne-a încurajat şi atunci cînd am greşit", a spus Talida Tolnai după meci.

"Meciul a fost foarte greu. Am simţit că nu se mai termină. Ne-am dorit această victorie pentru public şi pentru Anja care este o antrenoare super. Este un pedagog foarte bun. Ne încurajează mereu şi spune că greşeala face parte din joc. Este important să credem în puterea noastră. Am fost mai unite şi pînă la următorul meci vom rezolva toate problemele pe care le mai avem în atac şi în apărare. Această victorie este importată, dar vrem să creştem de la meci la meci", a spus Valentina Elisei după partida cu Buducnost.

"Pentru mine cel mai important este că am învins, fiecare şi-a adus aportul cît a putut. Anja a reuşit să ne facă o echipă unită. A pus accent pe unitatea de grup, că trebuie să ne susţinem una pe alta. Sînt foarte fericită că Anja Andersen a acceptat să vină în România.

A reuşit în trei zile foarte multe. Sper să creştem de la meci la meci, să nu avem emoţii pe final. Anja ne învaţă să lucrăm pe toate posturile şi că se poate cîştiga un meci cu sufletul", a spus Neagu după meciul contra lui Buducnost.

Luminiţa Huţupan a primit trofeul pentru cel mai bun portar din lume. Toată sala a aplaudat-o în picioare. "Vă mulţumesc şi vă rog să fiţi alături de aceste fete minunate pentru că au nevoie de încurajările voastre", a spus Luminiţa Huţupan-Dinu.

VEZI liveVIDEO aici meciul!

 

Pariază LIVE pe Oltchim - Buducnost!

Grupa A
Oltchim Rm. Vîlcea
Itxako Estella (Spania)
Krim Ljubljana (Slovenia)
Buducnost Podgorica (Muntenegru)

Programul Oltchimului
6 februarie Oltchim-Buducnost
12 februarie Itxako-Oltchim
20 februarie Oltchim-Krim
6 martie Oltchim-Itxako
13 martie Buducnost-Oltchim
19 martie Krim-Oltchim

Urmărește liveTEXT pe GSP.ro, începînd cu ora 18:00, partida dintre Oltchim și Buducnost Podgorica!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (87)
timus
timus  •  07 Februarie 2011, 15:47

Cristina Neagu nu a aruncat la poarte pentru ca avea dureri la Brat si nu a vrut sa riste Anja.A bagat-o in teren pentru a mai traje cateva jucatoare dupa ea si a face culoar altora.E greu cu tactica asta.

kasael57
kasael57  •  06 Februarie 2011, 23:24

cand , Doamne, o sa invatam si noi sa ne bucuram si la victorii ! ! Tare mai sunt unii atoatestiutori , si la fotbal, si la handbal, si la politica, si peste tot , dar , cred ca de fapt nu se pricep la nimic, decat la denigrare si la jignire doar de dragul de a scrie si ei ceva pe net. Oameni frustrati, nimic mai mult. Cat despre fete, bravo lor si la mai mare . Aveam o temere cu noua antrenoare dar sper sa fie totul bine !

z3tis
z3tis  •  06 Februarie 2011, 22:24

@miklosih: trebuia sa postezi peste tot chestiunea ta? Eu spre exemplu as sublinia cat de bine a venit Elisei inter stanga si a suplinit lipsa Cristinei. Era clar ca Buducnost o sa se apere foarte strans la Cristina si astfel o sa fim cu un inter in minus...si nu puteam sa ne bazam doar pe Ozel. Pentru asta, Anja i-a cerut Cristinei sa joace centru si a reprofilat-o pe Elisei inte. I-a iesit. Apoi as remarca consistenta si constanta Talidei Tolnai care nu mai e o surpriza pentru nimeni.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează