SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 21-21

Incredibil cît a putut apăra! » Tolnai a avut o prestaţie superbă în meciul cu Rusia

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 00:02

Talida Tolnai a avut 18 mingi salvate şi un procentaj de 46 la sută. În prima repriză însă, 67 din mingile trimise de rusoaice au fost blocate de Toto.

În finala mică la Euro 2010, Talida Tolnai a făcut un meci excepţional. 17 mingi apărate, 53 la sută procentaj de reuşită, şi România a învins! 16-15 cu Danemarca, la ea acasă, iar România a urcat pentru prima dată pe podium la Euro. Aseară, la Vrşeţ, Tolnai a fost iar senzaţională. În prima repriză, portarul care joacă în Turcia, la Uskudar Istanbul, a avut nu mai puţin de 14 intervenţii. În partea a doua însă, Toto nu a mai scos decît patru mingi şi asta s-a văzut pe tabelă.

" Rusia era de bătut, noi am făcut tot posibilul să cîştigăm, dar pe final am cedat. Eu le mulţumesc fetelor pentru felul cum s-au bătut, şi-au făcut datoria, au arătat multă dorinţă. Avem un punct, vine meciul cu Islanda, apoi cel cu Muntenegru, ne dorim să le cîştigăm. O luăm pas cu pas şi cred că dacă vom fi la fel de unite, nu avem cum să nu învingem", a declarat Toto, desemnată cea mai bună jucătoare a meciului de oficiali.

"Prima repriză Rusia nu a fost pe teren. În partea a doua am văzut echipa pe care ne-o dorim. România trebuie felicitată pentru spiritul de luptă. Noi am reuşit un rezultat mare în condiţiile în care am fost conduse şi la şase goluri diferenţă" (Tatiana Hmirova, centru Rusia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bv_91_ady
bv_91_ady  •  05 Decembrie 2012, 17:50

V-as raspunde, dar ma abtin. Nu am cu cine discuta! Ramaneti sanatosi!

speedy_gonzalez
speedy_gonzalez  •  05 Decembrie 2012, 17:19

frate, nu le mai laudati atata...parerea mea e ca: 1. fara Toto in poarta in prima repriza ne bateau (si inca rau de tot) 2. Cristina Neagu a fost cea mai slaba si penibila de pe teren. Stiu despre absenta, despre accidentare, stiu cat e de talentata dar - in momentul asta - nu are ce cauta in prima echipa. De ce nu asteptam sa-si reintre in forma si sa-si revina fizic? 3. Practic, pe teren nu a existat Romania. Dezastrul a fost evitat de: prestatia de exceptie a Talidei, cateva realizari personale ale unor jucatoare si calmul extremei stanga la aruncarile de la 7m. Pt. Beca_gigi: Smedrescu a intrat numai la 3 aruncari de la 7 m pe care le-a si aparat. deci nu se pune.

dilibau
dilibau  •  05 Decembrie 2012, 14:19

Totolina mi-a adus aseara aminte de meciul cu Danemarca pt bronzul european. Fantastica! Nu poti spune ca doar rusoaicele au tras in ea, in prima repriza Rusia n-a inscris timp de peste 14 min, si asta dupa ce a aruncat din toate pozitiile! Sper ca Totolina sa se mentina la fel pe parcursul europeanului si cred c-o sa invingem si Muntenegru (nu prea au alea portar). Oricum, felicitari Toto, esti o zeita

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close