SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Înfrângere cu scandal » HC Dobrogea Sud n-a marcat în ultimele ȘASE MINUTE cu Holstebro! Antrenorul constănțenilor și-a înjurat un jucător

Dejan Malinovici a irosit pe final două atacuri ale Constanței FOTO Daniel Ivan
Dejan Malinovici a irosit pe final două atacuri ale Constanței FOTO Daniel Ivan

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2019 18:40

HC Dobrogea Sud Constanța a condus cu 25-23 cu 6 minute înainte de final. Nu a mai dat gol și a primit, în schimb, șase până la final, 25-29! 

Debut curajos pentru HC Dobrogea Sud Constanța în Danemarca, în grupa C a Cupei EHF. Condusă în prima repriză, cu două și trei goluri diferență, Constanța a revenit de fiecare dată. Team Tvis Holstebro a intrat însă la cabine în avantaj, 14-12. 

După pauză, nordicii s-au distanțat la 16-12. Spiritul "sârbesc" din echipa constănțeană, adus de cei 8 jucători din spațiul ex-iugoslav, dar și de antrenorul Zvonko Sundovski, s-a resimțit imediat. 

Portarul macedonean Nikola Mitrevski a făcut minuni între buturi și Constanța a trecut la conducere în minutul 38, 18-17. S-a distanțat chiar la trei lungimi și putea obține un rezultat uriaș la debutul în grupele Cupei EHF. A fost trădată de final. 

În ultimele 6 minute, de la un avantaj de două goluri, 25-23, Dobrogea Sud nu a mai marcat. Danezii s-au apărat avansat și i-au forțat pe interii echipei oaspete să arunce de la mare distanță. Pe faza a doua și pe contraatac, Tvis Holstebro a marcat de șase ori consecutiv și a închis tabela la 29-25. Un rezultat extrem de dureros pentru constănțeni, care și-au văzut năruită munca depusă până pe final.

Ceartă violentă

La ultimul time-out al partidei, cerut de antrenorul Zvonko Sundovski, în minutul 58:15, când scorul era 27-25, extrema George Buricea le-a reproșat colegilor: "Am vorbit că ajunge mingea la extremă!". Zvonko Sundovski a sărit ca ars, a ridicat vocea și a țipat la jucător: "Gata! Taci!", după care, pe un ton mai scăzut, l-a înjurat în sârbește! Buricea s-a făcut mic și s-a băgat după coechipieri, nemaiscoțând niciun cuvânt.

Holstebro 29

Bramming 8, Ostlund 5, Kildelund 4, Smits 4, Nielsen 3, Svavarsson 2, Karlsson 1, Porup 1, Balling 1. Antrenor: Arne Damgaard

HCDS Constanța 25

Malinovici 4, Vujovici 4, Crnoglavac 3, Nistor 3, Kevici 3, Mocanu 3, Chikovani 2, Nikolici 2, Buricea 1. Antrenor: Zvonko Sundovski 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
581534618615543
Robert Ivan  •  09 Februarie 2019, 23:16

Vencel Csog mai are voie intre titular extrema stanga ? (George Buricea 01.08.1979). Alexandru Iuliu Csepreghi era foarte bun de adus la Constanta, este ca valoare peste toti iugoslavii din lotul HC Dobrogea Sud Constanța .

peluza
peluza  •  09 Februarie 2019, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează