SPORTURI  »  HANDBAL  »  ZVEZDA ZVENIGOROD-MĂGURA CISNĂDIE 29-24

Înfrângere la 5 goluri pentru Măgura Cisnădie în deplasarea de la Zvenigorod » Doar două jucătoare au "strălucit" în Rusia

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 19:32

După ce SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut categoric în Danemarca, împotriva lui Ikast Herning, 16-22, nici Măgura Cisnădie nu s-a descurcat mai bine în Rusia, în fața fostei câștigătoare de Liga Campionilor, pierzând cu 24-29 în turul III din Cupa EHF. Zvezda Zvenigorod nu mai e însă o forță, bazându-se doar pe jucătoare tinere, de perspectivă.

Chiar și așa, ardelencele au pierdut la 5 goluri diferență, 24-29, complicându-și situația la calificare. Centrul Ada Moldovan (8 goluri) și interul dreapta Jasna Boljevici (11) au fost singurele jucătoare care s-au bătut cu adevărat cu Zvezda.

Întâmplător, înainte de returul cu Zvezda, de la Cisnădie, Măgura va primi replica echipei din Vâlcea, în campionat, joia viitoare. Un test pentru ambele formații înainte de crucialele dispute din Europa.

Zvezda 29
Ganiceva 6, N. Nikitina 5, Klimanțeva 4, Ilarionova 3, I. Nikitina 3, Cernova 2, Osipova 2, Zaharova 2, Bogdașeva 1, Șerkovniuk 1.
Antrenor: Alexei Gumianov
Măgura Cisnădie 24
Boljevici 11, Ada Moldovan 8, Goran 2, Araujo 1, M. Costa 1, Larisa Da Silva 1 Antrenor: Alexandru Weber

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează