SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Înfrângere pentru CSM București în ultima etapă din Liga Florilor în 2021

Cristina Neagu, foto
: Imago
Cristina Neagu, foto : Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 20:39 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 12:35

Campioana României a fost învinsă în ultima etapă a Ligii Florilor din acest an. CSM București a pierdut în deplasare în fața celor de la Dunărea Brăila cu 25-27 (16-15) într-un meci jucat în devans contând pentru etapa a 9-a. 

Cele mai bune marcatoare au fost Amanda Kurtovic, cu șase reușite, pentru echipa antrenată de Morten Soubak, și Cristina Neagu, 7 goluri, pentru cea pregătită de Adrian Vasile. 

Celelalte partide din runda a 9-a se vor disputa între 9 și 20 noiembrie, urmând ca întrecerea națională să se întrerupă pentru că în decembrie are loc Campionatul Mondial.

După 9  etape, CSM București este  pe locul al treilea în Liga Florilor, în spatele celor de la Rapid, 21 de puncte, și a celor de la Brăila, tot 19 puncte.

Până atunci, CSM mai are de jucat două partide în Liga Campionilor, pe 13 și 20 noiembrie, cu FTC Budapesta, în deplasare și acasă.

Lovitură pentru CSM București » Interul dreapta titular a suferit o accidentare cruntă și va lipsi 6 luni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
3507403945984319
Dan Coman  •  08 Noiembrie 2021, 23:08
Postat de Iordache Bogdan pe 08 Noiembrie 2021, 07:28

Cred ca e o problema la nivel de conducere si fara indoiala la nivel de antrenor. Carmen Martin a fost catastrofala, Gogarla nu a fost bagata in joc, Fanaru la fel....Diferenta a fost la nivel de antrenori, inca o data, din pacate. E incapabil sa vada jocul , sa faca scheme sa inlocuiasca jucatoare care nu dau randament... 10 pentru Pessoa, a facut diferenta. Daca ar veni la CSM, cand se retrage Gruba...

Si Pessoa si Rodrigues-Belo au vrut la CSM, anul acesta. Dar nu au fost dorite. Management complet defectuos. CSM-ul le-a lasat sa plece fix pe cele care nu trebuiau lasate: Bella Gullden, Jovanka Radicevic, Majda Mehmedovic, Andrea Lekic, Marit Frafjord, Maria Fisker. Iar pe Kurtovic si Mork le-a adus fix cand nu trebuia. Dar, inca o data, sa nu poti sa-i dai Bellei cat cerea si cat merita, asta inseamna diletantism, din moment ce femeia a cerut mult mai putin decat are Cristina Neagu.

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Noiembrie 2021, 18:32

nu am vazut meciul(nu stiu daca a fost transmis de tvr..deoarece au pb de salarizare si nu stiu daca au mai mers pe teren)dar cu putina atentie brailencele puteau sa fie sus de tot(cu oltencele au pierdut,,fara recurs,dar au cel mai bun lot din campionat,pb ramane omogenizarea care incepand de anul viitor nu o sa mai fie o pb..daca ar fi sa pariez pe viitoarea campioana ar merita incercat)

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Noiembrie 2021, 11:22

banuiesc ca ...Roxana era cu gandul in alta parte cand incerca sa scrie,a fost un meci contand pt et a 9,ultima din acest an pt ca o sa avem C.M.,pe primul loc se afla Rapid(nu stiu unde a gasit clasamentul )cu 21 pct,cred ca articolul nu a fost inca sters..pt ca nu a fost inca citit ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează