SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Înfrângere pentru HCM Baia Mare » Viceampioana României a pierdut meciul cu Buducnosct din sferturile Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 13:34

HCM Baia Mare a pierdut manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor de handbal feminin, 24-29, contra celor de la Buducnost Podgorica.

Vicecampioana României a pierdut pe teren propriu, împotriva campioanei Europei, Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu. În prima repriză, muntenegrencele au jucat mult mai bine, iar la pauză au avut 7 goluri avans, scor 10-17. 

HCM a început foarte bine partea a doua și s-a aporpiat la două goluri diferență, dar pe final a scăzut turația. Muntenegrencele au preluat din nou conducerea și au câștigat la cinci goluri diferență, fiind favorite la calificarea în Final Four.

În actualul sezon, Buducnost a jucat cu CSM București, în faza grupelor. A câştigat la București, 28-22, dar au terminat la egalitate, 23-23, la Podgorica. Buducnost a suferit două înfrângeri în actuala ediție, ambele în deplasare: 20-22 la Gyor și 24-26 la Skopje.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Aprilie 2016, 02:58
Postat de kossu pe 02 Aprilie 2016, 15:39

Aveau șansa porcului de Crăciun și-așa. Prea mare diferența de valoare.

Pana la urma jucatoarele au demonstrat ca pot juca de la egal la egal cu Buducnost,e adevarat ca Buducnost ca valoare este superioara,insa nici chiar asa cum considera multi. Diferenta in opinia mea s-a facut la pivot,ele au un pivot cu fizic bun care se bate extraordinar in atac si se apara cu o agresivitate iesita din comun. La noi Iazc nici nu mi-am dat seama ca era pe teren,abia cand a intrat Tatar ce am mai simtit ca avem pivot,nu ca Tatar ar fi un pivot exceptional,da e cel putin la fel de buna ca Iazic. In rest HCM are o linie de 9 metri foarte buna. Elisei nu prea rateaza si e foarte determinata, Abing si Pineau trag foarte bine la poarta ba Pineau are si patrunderi si viziune asupra jocului. Marin si ea jucatoare buna. Vizitiu usor sub media valorii linii de 9m si Do Nascimento care in extrema se descurca binisor...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Aprilie 2016, 02:51
Postat de plischi pe 02 Aprilie 2016, 15:09

desi ma gandeam ca ne vor bate, din patriotism nu am pariat pe budocnoaste! asta nu inseamna ca regret. macar sa se califice bucurestencele, desi nici asta nu prea cred, dar nici nu voi paria pe rusnace!

De ce nu prea crezi? CSM nu joaca cine stie ce,da nici rusoaicele nu au rupt gura targului, inafara de Ilina,Magarova si extrema stanga a carui nume imi scapa acum nu au jucatoare extraordinare. Si nu,nu o consider pe Sen o jucatoare extraordinara,doar are fizic,precum pivotul celor de la Buducnost.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Aprilie 2016, 02:47
Postat de b08dan pe 02 Aprilie 2016, 14:36

Mai bine scoate portaru si joaca cu +1 jucatoare de camp tot timpul , si asa Ionica e varzuca , Ungureanu s-a dat lovita de copita , mentalitate romaneasca ***.. Stingeti nocturna , game over.

Munteanu a avut acelasi procentaj ca si portarul advers, nu a facut o partida stralucita,dar nici slaba nu a fost,undeva in nota sa obisnuit. Cat despre Paula ea nu va mai juca in meciurile de acasa pana la finalul sezonului,sau nu ai auzit cum a fost huiduita la ultima partia de pe tern propriu contra celor de la HCM Roman?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează