SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Înfrîngeri cu "greii" » HCM Baia Mare a pierdut amicalele cu echipe puternice

Articol de - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 21:55

Din cele 12 partide amicale susţinute în această vară, HCM Baia Mare a pierdut cinci. A ratat duelurile cu echipele de Ligă.

HCM Baia Mare visează să ajungă în grupele Ligii Campionilor, dar rezultatele din amicalele din această vară nu dau mari speranţe suporterilor ei.

Vicecampioana României a bifat 12 partide de pregătire pînă acum, dintre care doar două cu echipe din România, ambele cîştigate. Din disputele cu formaţiile străine, Baia Mare a cîştigat doar jumătate, cinci din zece!

Cea mai valoroasă victorie e, de departe, cea împotriva campioanei Franţei, Metz, 29-28. Ardelencele au ratat însă testele cu echipele cel mai bine cotate, cele cu adevărat de Liga Campionilor: Hypo Viena, Rostov Don sau Thuringer.

Mai rău decît atît, înfrîngerile au fost unele categorice: 25-39 cu Hypo, 23-32 cu Rostov, 20-28 şi 18-29 cu Thuringer. Şi pînă la primul meci, cu Viborg, din preliminariile Ligii Campionilor, programat pe 14 septembrie, a rămas mai puţin de o lună!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
razvyyc
razvyyc  •  20 August 2013, 19:46

"HCM Baia Mare a invins Byasen Trondheim cu 24-12 si se califica in finala". Asta trebuia sa fie unul din articolele tale. Penibil.

razvyyc
razvyyc  •  20 August 2013, 19:38

Ursescule, hai ca-ti dau dubiect de articol: HCM Baia Mare a invins Byasen Trondheim cu 24-12, dupa ce la pauza aveau doar 3 goluri primite si folosind la pauza rezerve de genul Parvut, Maior-Pasca, Tomescu, Bondar, Puiu, Oltean! Sa nu uitam ca Byasen Trondheim are in componenta jucatoare de nationala, multiple medaliate de CE, CM, JO.: Therese Pedersen, Camilla Herren, Tonje Nostvold, precum si o veche cunostinta, tunisianca Raja Toumi.

bogdanfc
bogdanfc  •  20 August 2013, 15:03

Baia Mare nu are obiectiv castigarea CL !. Si te astepti ca dupa 5 jocuri sa te bati cu toata Europa?. Mie imi place ce se intampla la Baia Mare, pe langa jucatoarele experimentate au si foarte multe junioare, jucatoare cu tot viitorul in fata !. O sa vina si timpul lor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează