SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Întâlnire între foștii antrenori ai CSM București » Helle l-a bătut pe Kim!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 15:20

La doar câteva zile după ce a plecat de la CSM București, daneza Helle Thomsen a obținut o victorie importantă în preliminariile CE 2018, cu Olanda! Și asta chiar în Ungaria!

Olanda cu Helle Thomsen pe bancă a câștigat la Gyor în fața maghiarelor, pregătite acum de un alt fost antrenor care a trecut pe la București, danezul Kim Rasmussen. Kim este antrenorul cu care "tigroaicele" au câștigat Liga Campionilor în 2016.

Meciul din grupa a 7-a de calificare la Euro 2018 s-a terminat cu victoria oaspetelor, 19-18! Ungaria a condus cu 4-0, apoi cu 14-12 și 17-15. Ultima dată când s-au aflat la conduvere maghiarele s-a întâmplat în minutul 56: 18-17!

Finalul le-a aparținut însă olandezelor. Portarul Tess Wester a avut câteva intervenții spectaculoase și oaspetele au întors rezultatul: 19-18.

Olanda e lider în grupa a 7-a, cu maximum de puncte 6. Ungaria e pe doi cu 4, cele două echipe având toate șansele să se califice împreună la turneul final din Franța! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează