SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ţintele pentru viitor! » CSM Bucureşti a început negocierile cu jucătoare importante: Cristina Neagu e în capul listei

O altă jucătoare dorită de CSM, Line Jorgensen (24 de ani) a cîştigat campionatul danez cu FC Midtjylland
O altă jucătoare dorită de CSM, Line Jorgensen (24 de ani) a cîştigat campionatul danez cu FC Midtjylland

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 00:09

CSM Bucureşti tratează de pe acum cu jucătoare importante pentru a-şi contura lotul pentru sezonul 2015-2016.

Locul 3 în campionat, cu 32 de puncte, dar asta doar pentru că a pierdut la "masa verde" întîlnirea cu SCM Craiova, CSM Bucureşti pregăteşte noile transferuri pentru sezonul 2015-2016. Conducerea clubului are pe lista sa nume grele din handbalul mondial.

În capul listei e Cristina Neagu, starul celor de la Buducnost, cu care românca îşi va încheia contractul în această vară. Neagu a fost dorită încă din această vară, dar interul stînga a rămas în Muntenegru pentru a evolua în Liga Campionilor.

Tot de la Buducnost, CSM Bucureşti doreşte să semneze cu sîrboaica Dragana Cvijici, un pivot extraordinar, care a dat satisfacţie atît la Podgorica, cît şi în "naţionala" Serbiei.

Piaţa daneză este testată, de asemenea, prin intermediul antrenoarei Mette Klit, dar şi a directorului sportiv Jakob Vestergaard. Mette şi le doreşte la CSM pe Line Jorgenssen, un inter dreapta de perspectivă, care evoluează la FC Midtjylland.

O altă ţintă pentru CSM e extrema dreapta Maria Fisker, de la Viborg, componentă de bază şi a "naţionalei" Danemarcei. Pe lista danezei Mette Klit se mai află şi Aurelia Brădeanu, căpitanul României, pe care nordica o cunoaşte foarte bine din perioada Oltchim.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nkkk9
nkkk9  •  28 Noiembrie 2014, 12:30

Si-ar lua teapa cu Jorgensen dupa parerea mea, Burgaard e mult mai buna. Apropo, Fisker e extrema stanga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează