SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Întîlnirea generaţiilor » Spectacol caritabil între fosta şi actuala generaţie a Oltchimului

Generaţiile de la Oltchim au jucat pentru a ajuta copiii bolnavi de autism.
Generaţiile de la Oltchim au jucat pentru a ajuta copiii bolnavi de autism.

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 21:12

Fostele şi actualele jucătoare ale Oltchimului s-au întîlnit aseară, la Rm. Vîlcea, într-un meci caritabil, pentru a ajuta copiii bolnavi de autism.

Oltchim a pierdut aseară, la Rm. Vîlcea, primul meci pe teren propriu după o pauză de şase ani. S-a întîmplat însă în meciul caritabil susţinut de "galactice" împotriva unei echipe formate din foste mari glorii ale handbalului românesc, care au trecut pe la Oltchim, fosta Chimistul Rm. Vîlcea, de-a lungul timpului.

Dream Team a învins cu 30-29, o partidă în care cei 2.000 de spectatori din Sala Sporturilor "Traian" au asistat din nou la spectacolul oferit de surorile Torok, Maria şi Edith, de Mariana Tîrcă, Geta Andrunache, Cristina Rouă, Hilda Popescu, Luminiţa Huţupan Dinu, Victorina Bora, Lăcrămioara Lazăr, Mia Rădoi, Mihaela Ilie Berbecaru, Steluţa Luca, Adriana Călin, Rodica Pestrea, Narcisa Lecuşanu, Carmen Amariei, Liliana Ţopea, Felicia Tipi sau Elena Morariu.

Actualele handbaliste de la Oltchim au intrat în jocul adversarelor şi au evoluat doar pentru spectacol. "Acţiunea de binefacere a fost organizată în scopul de a ajuta copiii bolnavi de autism. Pentru o oră ne-am transformat şi noi în copii şi ne-am jucat asemenea lor. Ne bucurăm că sala a fost aproape plină şi că se vor strînge cît mai mulţi bani pentru copii", a declarat antrenorul fostelor jucătoare, Gheorghe Ionescu. "Astfel de acţiuni ar trebui organizate cît mai des. E un lucru normal să-i ajutăm pe cei suferinzi, să putem să le mai alinăm din necazuri", a declarat Edith Matei.

"Cred că a fost un spectacol apreciat de spectatori. Am încercat să arătăm ce mai putem, dar anii au trecut şi condiţia fizică nu mai e aceeaşi. Oricum, oamenii cred că o să ne înţeleagă" (Maria Torok Duca)

"Am petrecut o viaţă la Oltchim, a fost echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii. Am avut emoţii cînd am intrat pe teren, să jucăm din nou cu sala plină, dar sper că ne-am descurcat" (Maria Rădoi)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close