SPORTURI  »  HANDBAL  »  VOLEI ALBA BLAJ - VK PROSTEJOV (CEHIA) (AZI, ORA 18:00)

Ţintind în vârf » Volei Alba Blaj e favorită certă azi în optimile CEV Cup

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 11:38

Volei Alba Blaj joacă azi, în optimile CEV Cup, cu VK Prostejov. Meciul se joacă în Cehia, de la ora 18:00. După ce a ratat grupele Ligii Campionilor, vicecampioana Europei speră la un parcurs cât mai lung în a doua competiţie intercluburi.

Volei Alba Blaj e favorită certă în "optimile" CEV Cup, a doua competiţie ca valoare în Europa. Echipa pregătită de Darko Zakoci vine după o perioadă excelentă în întrecerea internă. În ultima etapă, ardelencele au trecut cu 3-0 la Bucureşti de campioana CSM, terminând cu punctaj maxim turul campionatului.

În plus, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj a trecut de cea mai bună formaţie din Cehia, VK UP Olomouc. VK Prostejov e pe locul 3 în campionatul din Cehia, după Olomouc şi Liberec. În ultima etapă, adeversara de azi a Blajului, a pierdut chiar derby-ul cu Olomouc, pe teren propriu, 1-3. Echipa din Prostejov a trecut în turul anterior, printr-o dublă victorie, de echipa bulgară Levski Sofia.

"Obiectivul nostru e să ajungem în finala CEV Cup. Vom lupta să-l îndeplinim", a declarat Vladimir Bacşiş, directorul executiv al Blajului. Echipa ardeleană a fost desemnată cea mai bună formaţie a judeţului, în timp ce centrul Nneka Onzejekwe a primit titlul de cel mai vaoros sportiv în 2018.

Acţiune caritabilă

La meciul cu VK Prostejov, care va avea loc azi, în Sala "Transilvania", din Sibiu, jucătoarele şi oficialii Blajului îi roagă pe suporteri să vină la meci cu una sau mai multe jucării de pluş. Acestea vor fi aruncate pe teren înainte de meci şi vor fi apoi donate, înainte de Crăciun, copiilor de la Centrul de Plasament Blaj și preșcolarilor de la două grădinițe din Blaj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  19 Decembrie 2018, 12:06

Este cam noapte in capul tau domnule Ursescu. Pana la urma unde se joaca meciul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează