SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, AZI, 19:30, TVR 2, TVR HD, GSP.RO

Întreaga suflare a Danemarcei, îngrozită de forța Cristinei Neagu: "Este world-class! Ce să facem, să-i tăiem picioarele?!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 17:45

Cristina Neagu are o evoluție de excepție la Campionatul European din Suedia, fiind un adevărat motiv de îngrijorare pentru suflarea daneză. Fostul și actualul selecționer al Danemarcei, dar și jucătoarele din lot au vorbit în termeni laudativi despre sportiva noastră. 

"Ea este la cel mai înalt nivel. Acolo mai poți să le găsești pe Anja Andersen și Cecilie Leganger. Tot ce face pare fără efort. Ca și în cazul Anjei Andersson, pare că se joacă pe teren, cu sentimentele - ca un jucător de badminton, ale cărui rachete aproape că sunt o prelungire a corpului.

Simte perfect tot ce se întâmplă pe teren și poți vedea asta în mișcările ei: atletică, elegantă, explozivă.

Pe o scară de la 1 la 10, merită cu desăvârșire un 10. Are un ochi eminent pentru joc și poate angrena în joc toate pozițiile: extremele, pivotul alte jucătoarele de la nouă metri. Iar dacă analizăm abilitățile ei de-a lua deciziile potrivite, atunci merită un 11 pe aceeași scară", a spus Jan Pytlick, fostul selecționer al Danemarcei.

Despre Cristina Neagu au vorbit și mai multe jucătoare din lotul Danemarcei.

Maria Fisker: "Este world-class. Este terific de periculoasă cu șutul ei și are incredibil de multe assisturi. Trebuie să ne uităm la cât mai multe montaje video cu ea și mai trebuie să facem tot ce ne stă în putință s-o oprim din a marca, dar în același timp știm că ea tot va înscrie"

Kristina Kristiansen: ''Dumnezeule! Nu pot sa mă exprim. Ea se poziționeaza, într-adevăr, într-o clasă în care există doar ea"

Sandra Toft: "Vrem revanșa! Ne-a spulberat visele de la Campionatul Mondial precedent, la fel și în preliminariile pentru Olimpiadă, așa că avem de luat o revanșă"

Louise Svalastog: "Dacă totul va merge prost, ce să facem, să-i tăiem picioarele?!"

"Ea poate face efectiv tot ce vrea. Punctul ei slab? Nu pot să mă gândesc la unul"
Klavs Bruun, actualul selecționer danez

Meciul decisiv dintre România și Danemarca se va desfășura în această seară, de la ora 19:30, în direct la TVR 2, TVR HD și liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gyglyo2005
gyglyo2005  •  15 Decembrie 2016, 10:24

Aricolul e copy-paste dupa articolul danez: http://sport.tv2.dk/haandbold/2016-12-14-fra-hylden-over-oeverste-hylde-den-kvindelige-mikkel-hansen-er-danskernes?eid=eBsQY4tqPCElqqRI5dX9noHmK8hKVPsYxgxqoxOZ&utm_campaign=Sport&utm_medium=Mail&utm_source=Newsletter

cneius
cneius  •  14 Decembrie 2016, 20:20

A mai fost un "articol" asemanator scris de un alt ***...mai degraba gsp-ul vrea sa ingrozeasca cititorii cu astfel de timpenii. Atit de ingrozite sint danezele incit ne vor bate si trimite acasa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1781986432091105
Dass Ds  •  14 Decembrie 2016, 19:44
Postat de baruch pe 14 Decembrie 2016, 19:25

Cristina e pur si simplu din alta specie. Doar Maradona mi-a mai dat senzatia asta.

:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează