SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / TROFEUL CARPATI / ROMANIA-MACEDONIA 44-26 (24-13)

Inviem!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Aihan Omer a schimbat echipa Romaniei dintr-o formatie statica si previzibila intr-una vitezista si spectaculoasa


Cea mai puternica editie a Trofeului Carpati din ultimii ani a inceput aseara la Turnu Severin cu participarea "nationalelor" Romaniei, Muntenegrului, Ucrainei si Macedoniei. Dupa debutul pe banca "tricolorilor" in fata campioanei mondiale, Germania, antrenorul Aihan Omer si-a trecut aseara in palmares prima victorie, 44-26 cu Macedonia, la capatul unui joc excelent.

Chiar daca macedonenii nu au putut miza pe cei mai valorosi jucatori ai lor, in frunte cu starul Kiril Lazarov, evolutia lui Stanescu, Iacob si compania a fost una entuziasmanta. Intr-un timp relativ scurt, tehnicianul lui UCM Resita, Aihan Omer, a schimbat mult in bine evolutia romanilor, care joaca acum parca numai in viteza a patra si a cincea. Inca de la pauza Romania isi asigurase deja victoria, conducind cu 24-13. In partea a doua, romanii au jucat doar la spectacol, reusind chiar si o tripla aeriana aplaudata in picioare de cei aproximativ 1.000 de spectatori. "Sint foarte multumit de felul cum au jucat baietii. Trebuie sa continuam pe aceasta linie si cu siguranta vom ajunge la Mondialul din 2009", a declarat la final Omer. Au marcat Ghionea 7, Ciubotariu 5, Irimescu 5, Stavrositu 4, Sadoveac 4, Filip 4, Iacob 3, Novanc 2, Buricea 2, Sadoveac 2, Csepreghi 2, Jurca 2, Rohozneanu 2. Azi Romania intilneste de la ora 19:00 Ucraina, care a pierdut aseara primul meci, 25-30 cu Muntenegru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează