SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Ionuţ Georgescu, la UCM Reşiţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Componentul naţionalei de handbal masculin a României, Ionuţ Georgescu va juca din sezonul viitor la vicecampioana UCM Reşiţa.

Conducerea formaţiei UCM Reşiţa a anunţat că fostul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti a semnat un contract valabil pe următorul sezon, la fel ca interul Adrian Tucanu, care şi-a prelungit înţelegerea cu viceampioana, pe încă un an.

Ionuţ Georgescu (28 de ani) a mai evoluat de-a lungul carierei la Uztel Ploieşti, Fibrex Săvineşti, Bidasoa Irun (Spania), iar în ultimele trei sezoane fost legitimat la Steaua Bucureşti, trecîndu-şi în palmares două titluri de campion, cu Fibrex (2003) şi cu Steaua (2008). Cu aceleaşi echipe a jucat în grupele Ligii Campionilor după cîştigarea titlului naţional şi tot cu ele a cucerit şi patru Cupe ale României.

UCM Reşiţa i-a mai transferat în intersezon pe Predrag Vujadinovici (Steaua), Alexandru Stamate (Minaur Baia Mare), pe sîrbul Borko Djordjevic, precum şi pe portarii Levente Szabo (U Transilvania Cluj) şi Ionuţ Irimuş (Minaur Baia Mare).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
handbalvolei
handbalvolei  •  30 Iunie 2010, 14:12

Citiiti declaratia jucatorului despre transferul al Resita pe handbalvolei.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează