SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

Ionuţ Georgescu: "Va fi greu cu Kolubara, dar sper să trecem de sîrbi!"

ionut georgescu
ionut georgescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Steaua Bucureşti va întîlni sîmbătă, de la ora 18:00, la Chiajna, pe HC Kolubara, liderul campionatului în Serbia după 19 etape, în prima manşă din sferurile de finală ale Cupei Cupelor. Ionuţ Georgescu, extrema dreapta a Stelei, a vorbit despre duelul cu sîrbii şi despre şansele "militarilor la calificarea în semifinalele Cupei Cupelor.

- Ionuţ, aţi vizionat cîteva meciuri ale echipei sîrbe. Cum ţi s-au părut?

- E o echipă bună. Joacă un handbal frumos. Cu siguranţă vom avea viaţă grea cu ei. Sper însă să ne descurcăm şi să cîştigăm la Chiajna la peste cinci goluri pentru a avea şanse reale la calificare.

- Au mulţi jucători de "naţională", în special "străinii".

- Aşa e. Sînt doi muntenegreni, cu care am jucat la echipa naţională, portarul Doknici şi pivotul Rakcevici, mai au portarul de rezervă al Bosniei, Vujovici. Tot jocul îl face însă neamţul Jovanovici, un jucător de 40 de ani, de origine sîrbă, care a jucat prin Spania şi Germania mult timp. Mi s-a părut însă că se repliază greu, nu vin în apărare. Ar trebui să profităm de acest lucru.

- V-aţi întîlnit şi în vară cu ei nu, în turneul de la Banja Luka?

- Da, atunci ne-au bătut cu un gol, dar a fost doar un meci de pregătire. Sper ca acum să cîştige Steaua şi să ne calificăm mai departe.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează