SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Ionuț Negoiță și jucătorii lui Dinamo ajung în Champions League! Ce au plănuit dinamoviștii

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 17:28

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, împreună cu antrenorul Mircea Rednic și cu jucătorii vor asista joi, de la ora 20:00, la disputa dintre Dinamo și Sporting Lisabona, în Liga Campionilor la handbal masculin.

Interes enorm pentru returul din play-off-ul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, la handbal, între Dinamo și Sporting Lisabona. Joi seara, 3.000 de suporteri vor fi prezenți la partida din Sala Dinamo, toate biletele fiind epuizate în câteva ore săptămâna trecută, în momentul în care au fost puse în vânzare.

Antrenorul Mircea Rednic și elevii săi și-au exprimat și ei dorința de a asista la meci. De asemenea, patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, va fi prezent pentru a-i susține pe Savenco, Șandru, Bannour și compania.

„Toată suflarea dinamovistă va fi alături de noi. Încercăm să fim prima echipă din România care ajunge în optimile Ligii Campionilor”, a declarat Daniel Georgescu, team managerul echipei de handbal.

Pentru prima dată în Liga Campionilor, Dinamo va apela la deschiderea gradenelor din spatele porților. "Vor mai fi, în acest fel, 300 de locuri în plus. Vor fi patru rânduri în spatele uneia dintre porți", a adăugat Georgescu. 

Dinamo a pierdut partida tur, de la Lisabona, cu 31-32, și are o șansă imensă de a reface handicapul de doar un gol. În faza grupelor, campioana României a câștigat toate cele 5 partide susținute pe teren propriu.

Dacă ajung în optimi, „câinii” vor avea ca adversară Veszprem, campioana Ungariei, sau Vardar Skopje, campioana Macedoniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1948922771897417
Eric Lare  •  28 Februarie 2019, 10:00

mai desteptilor de conducatori, daca ati vazut ca biletele s-au epuizat atat de repede de ce nu ati mutat jocul la sala polivalenta care are aproape dublul capacitatii ????????????? nu ar fi fost bine ca Dinamo sa joace cu 5 mii si ceva de suporteri in spate????

vasy86le
vasy86le  •  27 Februarie 2019, 22:15

Hai Dinamo!

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  27 Februarie 2019, 20:27
Postat de tzoian pe 27 Februarie 2019, 18:58

Lasati, lasati. Noi macar jucam acolo an de an, chiar daca luam si bataie ( chiar rau de tot cateodata), uneori mai si castigam ...altii sunt doar chibiti pe margine si se tot pregatesc...degeaba

An de an?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează