SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Îşi află viitorul » Oltchim îşi va afla azi următoarele adversare din Ligă

Alexandrina Barbosa aşteaptă să vadă cu cine se va duela anul viitor // Foto: Raed Krishan
Alexandrina Barbosa aşteaptă să vadă cu cine se va duela anul viitor // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 22:50

Oltchim Rîmnicu Vîlcea va şti azi cu ce adversare se va lupta în 2013 pentru accederea în semifinalele Ligii Campionilor.

"Galacticele" de la Vîlcea au tras duminică linie peste prima etapă din Liga Campionilor. Şase victorii din şase meciuri. Un bilanţ care s-a mai întîmplat în sezonul 2007-2008. Deocamdată e parcurs doar jumătate din drum, iar azi Oltchim îşi va afla adversarele din grupele principale.

La mijlocul zilei, la Viena, se va trage la sorţi componenţa acestor grupe. Oltchim va intra în urna favoritelor, din care vor mai face parte Gyor (Ung), Larvik (Nor) şi Zvezda Zvenigorod (Rus). Din cealaltă urnă vor face parte Randers (Dan), FTC Budapesta (Ung), Buducnost Podgorica (Mun), Krim Ljubljana (Slo).

Oltchim va putea pica doar cu o echipă din prima urnă şi cu două din urna a doua. În aceste condiţii, rezultă trei variante pentru campioana României. Meciurile din grupele principale vor începe să se joace din luna februarie.

Varianta 1
Oltchim
Gyor
FTC Budapesta
Buducnost

Varianta 2
Oltchim
Larvik
Krim
Buducnost

Varianta 3
Oltchim
Zvezda
Krim
Buducnost

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
ceaiuri
ceaiuri  •  22 Noiembrie 2012, 08:40
Postat de flaviulucianr pe 20 Noiembrie 2012, 13:40

a picat a doua varianta posibila, dupa valoarea adversarelor....cea mai grea era cazul in care Gyor si Ferencvaros picau cu Oltchim - insa cred ca se stiau deja grupele, pentru ca a fost stabilit ca cele 2 echipe din aceeasi tara sa nu joace in aceeasi grupa meciuri foarte extraordinari de tari va avea Oltchim cu Ferencvaros, mai ales in deplasare- Ferencvaros cum am spus e singura echipa care a batut-o deocamdata, chiar daca era la primul turneu in aceasta formula, nu erau omogene, dar Ferencvaros joaca in aceasta formula de mult timp si este ultima castigatoare a Cupei Cupelor in ultimele 2 editii Zvezda o are pe extraordinara Postnova si are un parcurs pana acum, in Liga numai cu victor

nu conta ca picau gyor si FTC in aceeasi grupa...avea ocazia chiar sa fim in gr cu ele

flaviulucianr
flaviulucianr  •  20 Noiembrie 2012, 19:08
Postat de curious_george pe 20 Noiembrie 2012, 15:27

ah, ok, am inteles :) nu puneam la socoteala si faptul ca puteau fi 2 echipe din alte grupe care jucasera impreuna. Mersi.

pentru nimic, prietene...cu cea mai mare pacere...nu faceam decat sa explic modul in care a fost gandit sistemul si variantele...mai tinem legatura, prietene...frumos din partea ta gestul de a multumi, desi nu trebuia,pentru ca nu merit asa ceva, insa e un gest frumos, gesturi care se regasesc, din pacate, destul de greu in discutiile de pe aici din zona comentariilor...

curious_george
curious_george  •  20 Noiembrie 2012, 15:27
Postat de flaviulucianr pe 20 Noiembrie 2012, 11:46

pai situatia e in felul urmator Urna 1 - Capii de serie Oltchim Gyor Larvik Zvezda Urna 2 Randers Krim Ferencvaros Buducnost o excludem pe Randers si avand in vedere ca poate juca cu cate 2 echipe din a doua urna, , nu stiu daca echipele din aceeasi tara nu pot juca in a doua faza a grupelor, in main round avand in vedere si ca nu pot pica echipele care au jucat in aceeasi grupa, adica: Gyor - Krim Larvik - FTC Zvezda - Buducnost variantele pot fi: Oltchim, Gyor - in situatia asta sunt excluse Randers si Krim asa ca ajungem la urmatoarea grupa Oltchim, Gyor, FTC, Buducnost Oltchim si Larvik - excluse Randers si FTC urmatoarea grupa Oltchim, Larvik, Krim, Buducnost

ah, ok, am inteles :) nu puneam la socoteala si faptul ca puteau fi 2 echipe din alte grupe care jucasera impreuna. Mersi.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează