SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

Iubire de campioni » Gabi Szucs ♥ Cristi Bud

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Handbalista de la Oltchim Rm. Vîlcea, Gabriela Szucs, şi fotbalistul echipei CFR Cluj, Cristi Bud, s-au logodit, iar la anul se vor căsători.

Cei doi campioni naţionali s-au întîlnit întîmplător la finalul lunii aprilie, la un meci de handbal dintre Minaur Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, iar de atunci sînt de nedespărţiţi. Acestea sînt primele informaţii oferite de Cristi Bud pe portalul citynews.ro.

"Sîntem împreună, am făcut logodna, iar la anul vom avea nunta. Ne-am întîlnit chiar la Baia Mare, la un meci de handbal, ea trebuia să joace a doua zi cu HCM Ştiinţa Baia Mare. Am intrat în vorbă şi de atunci sîntem împreună", a povestit fotbalistul de la CFR Cluj.

Interul Oltchimului, care şi-a prelungit contractul cu campioana României pe încă doi ani, a participat la un meci demonstrativ de fotbal la Baia Mare. Gabriela Szucs a dat lovitura de începere a meciului, după ce intrase pe teren purtînd un tricou al CFR Cluj, cu numărul 85 şi numele Bud inscripţionat pe spate.

Cristi Bud a semnat în octombrie 2009 un contract pe cinci ani cu CFR Cluj, cu care a cîştigat titlul naţional în acest sezon. La rîndul său, viitoarea lui soţie este campioană cu Oltchim Rîmnicu Vîlcea, cu care a ajuns şi pînă în finala Ligii Campionilor. În această lună, cei doi logodnici vor mai avea ceva de sărbătorit: ziua de naştere a lui Cristi Bud, care împlineşte 25 de ani, pe 26 iunie.

La Oltchim se poartă cupluri de sportivi
Pe lîngă Gabi Szucs, şi Adriana Nechita este combinată cu un fotbalist din Liga 1, respectiv Florin Costea. Celelalte componente ale Oltchimului s-au orientat către alte sporturi. Ionela Gîlcă este căsătorită cu rugbystul Răzvan Stanca, în timp ce Iulia Puşcaşu se va mărita în această vară tot cu un rugbyst, Darie Curea.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
stefany
stefany  •  21 Iunie 2010, 14:21

sanatate,fericire si....multe titluri de campioni,mai ales pentru gabi!

petrovan_gabytzu
petrovan_gabytzu  •  17 Iunie 2010, 23:49

cristi nu te lua dupa toata lumea, ciuda e mare , ai grija de tine si de Gabriela. Mult succes in continuare. Gabi varuto !

dorindeva
dorindeva  •  17 Iunie 2010, 17:20

Cristi ai pus mana pe o "perla" Nu multi au sansa sa intalneasca asa intamplator cum ai avut tu o astfel de frumusete. Sa o respecti si sa o iubesti ca pe lumina ochilor tai si vei avea parte alaturi de ea de momente unice in viata.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează