SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Iubire de primar » Edilul din Baia Mare e într-o relaţie cu handbalista Ada Nechita, fosta iubită a lui Florin Costea

La prezentarea echipei, Adriana Nechita i-a oferit un autograf primarului Cătălin Cherecheș
La prezentarea echipei, Adriana Nechita i-a oferit un autograf primarului Cătălin Cherecheș

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 20:41

Edilul Cătălin Cherecheş, care susţine finanţarea HCM Baia Mare, are o relaţie cu handbalista Ada Nechita, 29 de ani.

Oficial, clubului HCM Baia Mare îi merge bine. De cînd? De vreo doi ani, de cînd fotoliul de primar al oraşului a fost cîştigat de Cătălin Cherecheş, pe atunci membru PNL. Iubitor de handbal, acesta a asigurat echipei un buget pentru performanţă. Din bani publici.

Cherecheş e însă un personaj controversat. Este cel care i-a îngrădit în 2011 pe ţiganii din Baia Mare şi i-a separat de restul locuitorilor cu un zid de doi metri înălţime, e cel pe care DNA îl acuză în prezent de luare de mită şi trafic de influenţă. Dar a fost votat de 86 la sută dintre băimăreni şi a cîştigat din primul tur mandatul la Primărie.

Edilul burlac are o viaţă agitată şi în plan sentimental. După ce a fost surprins în compania fiicei omului de afaceri Puiu Popoviciu, cu care ar fi avut o idilă, apoi Cherecheş a apărut în fotografii alături de Elena Udrea.

Iar asta s-a întîmplat chiar în prejma divorţului blondei pedeliste! Acum însă, edilul în vîrstă de 35 de ani are o nouă relaţie, pe care nu o ascunde.

Cu handbalista Ada Nechita. Fosta jucătoare de la Oltchim Rm. Vîlcea a divorţat în 2009 după ce soţul-hacker a fost arestat. Ea a avut o legătură de trei ani cu fotbalistul Florin Costea.

Cherecheş, care nu a lipsit de la nici un meci al echipei de handbal în ultimul timp, şi-a propus, spun apropiaţii săi, să construiască la Baia Mare o echipă de talia celei care a existat la Vîlcea. Primul pas, calificarea în grupe, a fost făcut.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (32)
razvyyc
razvyyc  •  23 Septembrie 2013, 21:57

Numai Baia Mare si Rm. Valcea aveti? Nu gasesc nimic despre una din pretendentele la titlu, Corona Brasov. Nimic despre etapa proaspat incheiata, nimic despre viitoarea etapa. Bine ca aveti rubrica de handbal si o dedicati can-can-ului.... Jurnalistii lu' peste.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  20 Septembrie 2013, 01:01

rapidistii sunt niste nulitati care se vor desfiinta in decembrie ! rapid ramane prima echipa comunista care se va desfiinta in decembrie si atunci va fi sarbatoare nationala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razvyyc
razvyyc  •  18 Septembrie 2013, 07:02
Postat de bogdanfc pe 18 Septembrie 2013, 02:56

Qpax, oltchim e unic, a tras cateva milioane de euro din combinat lasan niste oameni fara locuri de munca si bani si fara o performanta notabila la ce buget avea. Baia Mare cu un buget de vreo 3 ori mai mic face performanta. HCM Baia Mare are un buget venit in mare parte din sponsori si CL BM !. Un buget de vreo 700.000 euro din care is sponsorizari de peste 400.000 euro. Baia Mare joaca in CL cu o echipa in mare parte formate de junioare. Baia Mare avea un buget de 200.000 euro si juca in europa si batea la usi pentru bani. Oltchim cu un buget de 250.000 euro strange doar junioare si se bate sa nu retrogradeze. Nu vreau sa mai zic de salarii de la Oltchim vs Baia Mare.

A fost o nebunie atunci. Jucatoarele de la HCM aveau restante salariale de incasat, echipa nu avea buget pt. intreg campionatul iar fetele castigau meci dupa meci in cupele europene, fortand conducerea sa caute finantare. Calificarea in optimile EHF a fost privita cu mare amaraciune, nu aveau bani nic de deplasare. Salariile erau jos de tot, doar 2 veterane si 2 jucatoare emblematice aveau salarii mai consistente, restul erau tinute pe sume intre 800 si 1500 lei.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează