SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYÖR 35-31 (13-17), RETUR 7 APRILIE, ORA 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Iulia Curea avertizează: "Să nu ne credem calificate!"

Iulia Curea are amintiri plăcute din 2010, de la semifinala cu Gyor // Foto: Raed Krishan
Iulia Curea are amintiri plăcute din 2010, de la semifinala cu Gyor // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 22:43

Iulia Curea spune că Vîlcea a făcut un mic pas spre finală, dar tot Györul e favorită.

Extema stînga a făcut aseară un meci senzaţional. Intrată în repriza a doua, Iulia a marcat de şapte ori şi a umilit-o pe Katalin Palinger, unul dintre cei mai buni portari din lume.

- Iulia, aţi mîncat sau aţi băut ceva la pauză de aţi jucat aşa bine?
- Am mîncat jăratic! (rîde). La pauză, în vestiar, am vorbit între noi, am ţipat una la alta să ne trezim. Jucam o semifinală de Liga Campionilor şi era păcat de munca depusă pînă acum.

- Ca şi în 2010, la Györ, din nou ai făcut un meci mare contra unguroaicelor.
- Le mulţumesc fetelor că m-au pus în valoare. Noi, ca extreme, nu avem ce face, aşteptăm mingi de la coechipiere. Eu am avut azi multe şi am profitat de fiecare şansă.

- Crezi că cele de la Györ v-au privit de sus în partea a doua? S-au crezut prea repede învingătoare?
- Să fie sănătoase! Să se înveţe minte, nimeni nu poate trata Oltchimul de sus. Vîlcea e un nume în Europa, joacă un handbal de calitate şi asta am arătat-o şi acum.

- Vor fi de ajuns cele patru goluri diferenţă pentru calificare?
- Nu, în nici un caz. Nu trebuie să gîndim aşa. Eu cred că nu avem nici 50 la sută şanse. Trebuie să mergem să muncim mult şi în retur, să jucăm şi mai bine decît am făcut-o în partea a doua şi abia apoi vom vedea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dexter71
dexter71  •  02 Aprilie 2012, 10:29

Iulia Curea intr-o zi ca cea de ieri e cea mai buna extrema stanga din lume! Exceptionala prestatia sa! Unghiuri imposibile din care a reusit totusi sa strecoare mingea in plasa. De ce oare are nevoie de meciuri de acest nivel ca sa se mobilizeze? Sau nu e lasata sa joace destul? Bravo si pentru Nechita, care si ea e o jucatoare dependenta de prima reusita. Aseara a inscris si apoi nu s-a mai oprit :)) Pacat ca arbitrii au decis sa le acorde oaspetelor cele 5 procente care se acorda de regula gazdelor :)) Trei de 7m la ultimele 3 atacuri maghiare si returul se joaca... Greu de tot dar ceva imi spune ca ne vom califica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează