SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, ORA 21:15, ÎN DIRECT PE TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iulia Curea face apel la fanii naţionalei: "Aşteptăm cît mai mulţi suporteri lîngă noi!"

Iulia Curea a resimţit dureri la braţul drept în perioada campionatului european.
Iulia Curea a resimţit dureri la braţul drept în perioada campionatului european.

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 21:08

Iulia Curea face apel, în numele echipei, ca românii din vestul ţării să vină la Novi Sad pentru a le încuraja şi promite că nu-i vor dezamăgi.

A avut mari probleme la umărul braţului de aruncare, cel drept. A strîns din dinţi şi, deşi evoluează cu mari dureri, Iulia Curea nu se plînge. "Mă mai doare umărul, dar îmi doresc mult să joc. De aceea sînt aici. O să am eu timp de refacere", spune extrema stînga.

Victoria cu Spania a venit ca un pansament peste o rană supurîndă. "Prea am avut numai ghinioane pînă acum. Începînd de la infecţia Ionelei Stanca, dinainte de începerea turneului, continuînd cu decesul tatălui Paulei, apoi accidentările care ne-au creat probleme. Ba eu, ba Mika, ba Cristina, Adina. Să sperăm că am spart ghinionul şi vom avea şi noi mai mult noroc", a declarat Iulia.

Nu-i e teamă de Ungaria, deşi ştie că marţi va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. "Cu Muntenegru au fost conduse şi cu şapte goluri şi nu au cedat. Sper să fie şi ele obosite după efortul depus! Sînt agresive în apărare, joacă foarte bine cu pivotul. Bine că a luat Tomori roşu, e o jucătoare importantă în minus! Asta nu înseamnă însă că am şi cîştigat", avertizează Curea.

Jucătoarea Oltchimului aşteaptă cît mai mulţi fani la sală, să le susţină. "Ne-au lipsit contra Spaniei. Ştiu că mulţi erau pe drum, dar au fost întorşi de la vamă. Tocmai de aceea, înainte de jocul cu Spania, am vorbit între noi, fetele, să jucăm şi pentru acei fani care fac sute de kilometri să ne susţină. Le mulţumim şi promitem să nu-i dezamăgim!", a încheiat Iulia.

"În primul rînd trebuie să ne apărăm. Dacă nu primim goluri, eu cred că învingem, atacul a început să meargă" (Iulia Curea, extremă stînga România)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristinaco71
cristinaco71  •  11 Decembrie 2012, 13:48

Fetelor sunt alaturi de voi cu sufletul chiar daca sunt in ...Bucuresti. Trebuie sa stiti ca TOTI ROMANII sunt alaturi de voi cu trup si suflet!!! MULT NOROC SI BATETI UNGUROAICELE!!! HAI ROMANIAAAAAAAAAAAA!!!

vladutz13
vladutz13  •  11 Decembrie 2012, 01:10

Pai da, dar au curatat sarbii drumurile?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează