SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Iulia Dumanska povestește cum sărbătorește Crăciunul: "La noi nu se dau cadouri!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de , , - Publicat luni, 24 decembrie 2018 09:00

Iulia Dumanska, portarul "naţionalei" României, este născută la Gorodenka, în Ucraina, și păstrează şi acum tradiţiile din locurile natale.

"La noi, de Crăciun nu se oferă daruri. Din păcate. Oricum, noi sărbătorim Crăciunul pe rit vechi, adică pe 7 ianuarie", spune Iulia. Avem însă această tradiţie, cu daruri, de Moş Nicolae, care a fost pe 19 decembrie. "Cadourile li se pun sub pernă celor dragi, ca atunci când te trezeşti, să le găseşti imediat", a subliniat Iulia.

Goalkeeperul de la SCM Rm. Vâlcea a spus însă că acum, că este româncă, ar putea lua ceva şi din tradiţiile româneşti. "Ca să primesc şi eu cadouri", a glumit Iulia. Ea va petrece sărbătoarea Naşterii Domnului în Cehia, la Praga, acolo unde lucrează, pentru moment, părinţii ei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  24 Decembrie 2018, 10:13

blondooooo, cum adică la noi? ai cetățenie română acum, ai jucat pt românia, la noi trebuie să însemne pt tine aici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează